2777
2789
عنوان

ی گوشم دو روزه کیپ شده😭😭😭😭

92 بازدید | 11 پست

سرماخورده بودم گوشم درد میکرد 

رفتم دکتر گفت عفونت‌ کرده فقط قرص چرک خشک کن و استامینیفون داد

از قوتی دارو ها رو مصرف کردم ی گوشم انگار توش حبابه، کیپ شده دیگه درد نمیکنه ها ولی گرفته 

چی کار کنم دارم دیوونه میشم 

نصف شبی دارم گریه میکنم

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!

برو حموم نیم ساعت توی بخار و آب داغ بمون(گوشتو نگیری زیر آب) ببین باز میشه. نشد فردا از داروخونه منتول بگیر کل مجاری رو باز میککه احتمالا رو گوشم موثر باشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اره منم مث شما شدم فک کنم ویروسه

شنوایی هم کم شده

انگار تو اتوبوس نشستی گوش کیپ شده درستم نمیشه

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای من اینجوری شدم داشتم دیوونه میشدم ..لقمه میجویدم یه جوری بود اون گوشم ، اگه خوب نشد یا شستشو یا ساکشن یوقتا برای جرم گوشه  ..من گرفتگی خوب شد ولی استرس گرفتم گوشم یوقتا صدا میده مثل باد 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
وای من اینجوری شدم داشتم دیوونه میشدم ..لقمه میجویدم یه جوری بود اون گوشم ، اگه خوب نشد یا شستشو یا ...

وای اره دقیقا 

چند روز بعد خوب شد؟😭😭

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!
اره منم مث شما شدم فک کنم ویروسهشنوایی هم کم شدهانگار تو اتوبوس نشستی گوش کیپ شده درستم نمیشه

بهتر شدی؟ 

وای اره دقیقا چند روز بعد خوب شد؟😭😭

خوب نشد عزیزم کلافه شده بودم فک میکرده م پرده گوشم چیزی شده ..رفتم دکتر عمومی قطره روغنی  داد ریختم بعد رفتم شستشو خوب شد ولی یکماه بعد یه درد شدیدی گرفت ایندفعه رفتم جای متخصص ساکشن کرد یارو دکتر عمومی بیعقل نتونسته بود تشخیص درست بوده جرم گوشم سیاه بوده یعنی قارچی بوده ..ولی من قبلش روغن بادام زیتون ریختم گوش پاک کردم توش دیدم سیاه شد 😁..برو زودتر خلاص شی بنظرم جرم داره گوشت آب هم حموم میری مراقب باش توش نره 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
سلامنه گوشه همچنان کیپهشما چی؟

منم انگار هنوز توش حبابه یعنی دیگه دارم دق میکنم 

همش‌میگم تا کی قراره این طور بمونه

خوب نشد عزیزم کلافه شده بودم فک میکرده م پرده گوشم چیزی شده ..رفتم دکتر عمومی قطره روغنی داد ریختم ...

دکترعمونی ها چیزی نمیدونن دکتره دید من از درد گوش دارم فریاد میرنما ولی ی قطره ای چیزی نداد

اره تا فردا باز نشد باید برم 🥲

سلامنه گوشه همچنان کیپهشما چی؟

شماهم باید اول آخرش ساکشن کنی وقتی جرم گیر میکنه تو گوش اینجوری میشه ..

شماهم باید اول آخرش ساکشن کنی وقتی جرم گیر میکنه تو گوش اینجوری میشه ..

ممنون

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉