2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 72 پست
نمیدونم تو ام مثل منی یا ن من هیچ پشتوانه ای ندارم ک بخام جداشم فقط میخام چند روز یا چند هفته نباشم ...

من یه شرایط دیگه آیی دارم ‌‌..‌‌‌

کاش زمان به عقب برمیگشت 💔

یکی دوبار قهر کردم رفتم روزگارموو سیاه کرد... انشالله که هیچ وقت از زندگیش خیر نبینه 🤲 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه شرایط دیگه آیی دارم ‌‌..‌‌‌کاش زمان به عقب برمیگشت 💔یکی دوبار قهر کردم رفتم روزگارموو سیاه کر ...

انشالله سر عقل بیان انشالله ب راه راست هدایت بشن انشالله بفهمن ما زنا پناهی جز این خرا نداریم .

انشالله سر عقل بیان انشالله ب راه راست هدایت بشن انشالله بفهمن ما زنا پناهی جز این خرا نداریم .

انشالله انشالله.....

یعنی میاد اون روز ؟!! 

آره میاد عذاب کشیدنشو ببینم و بگم یادته چه عربده‌ هایی می‌کشیدی ؟ چه کتک هایی زدی و توهین کردی بهم ؟

به امید اون روز 🤲

یکجوری پشت تلفن میگفت مریضم سرم زدم انگار چی شده شوهرمم دستش رو سرش انگار خبر مرگ شنیدهحالا من زایید ...

با زبان مار را از توی لانه اش میشه بیرون آورد 

دوست داشتن هم خون ذاتی و غریزیه هرچی هم هم خونت بهت بدی کنه بازم راحت گذشت میکنی 

زن زورش به مرد نمیرسه 

همه مادرا با مریضی و مظلومیت پسراشونو جذب می کنن 

مثل اینکه مردا اصلا منطقی فکر نمی کنن کدوم کار درسته که انجام بدن شما هم مثل مادرش از در مظلومیت وارد بشو

ان شاالله  زودتر حالت خوب بشه بحث کردن باعث میشه بیشتر خودت مریض بشی 

با زبان مار را از توی لانه اش میشه بیرون آورد دوست داشتن هم خون ذاتی و غریزیه هرچی هم هم خونت بهت بد ...

یبار تاپیک زدم اتفاقا راجب همین موضوع ترکید ...اینکه من هربار مریض بودم هر مسکلی داشتم نتونستم خودمو ب مظلومیت بندازم یا خودمو زمین بندازم سره همین شوهرم همیشه فکر میکنه دارم فیلم بازی میکنم اگه بگم سرم درد میکنه .. چون حتی تو اوج سردرد ک چشمام از حدقه خاسته بزنه بیرون خودم پاشدم کارارو کردم گفتم خندیدم..خیلی بده و نتونستم تغییر بدم . حیف