2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوای بدی کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 72 پست
خب ازش پول بگیر برو برا خودت یچیزی بخروالا

پول ک میده ولی خب اون چیزی ک اون بخره ی مزه دیگه میده این شالایی ک اورده مفت نمیرزه بس ک زشتن منم رک بهش گفتم زشتن چین اینا بدش برد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خسته شدم از بس گریه کردم آدم نمیشه تمام دنیا یه طرف مادرش یه طرف تمام زندگیه من ودوتا بچه رو فدای او ...

وای شوهرمنم همینه منو بچه مریضشو ول مرد رفت جای ننش ک سر بزنه دو سه روزم نیومد خیلی مادرشم لوس میکنه خودشو

پول ک میده ولی خب اون چیزی ک اون بخره ی مزه دیگه میده این شالایی ک اورده مفت نمیرزه بس ک زشتن منم رک ...

خب اگ بهت پول میده اشکال نداشت سیاست نداری گلم نباید رک میگفتی ایناچین زشتن یکم خودتو نارضایت میگرفتی میگفتی رنگشونو دوست ندارم و اینا

خب اگ بهت پول میده اشکال نداشت سیاست نداری گلم نباید رک میگفتی ایناچین زشتن یکم خودتو نارضایت میگرفت ...

دفعه اولش نیست واسه عیدم همون مدل برام اورد هربار از همین ات اشغالای ارزون بدرنگ میاره ..ولی جای مادرش ک میرسه انقد خوش سلیقه میشه .. عید هیچی بهش نگفتم تشکر کردم ولی خودمم روسری خریدم الان دیگه طاقتم سر رسید

خیلی ناراحت شدم راستش خودم اخلاق بدم اینه زود گریم میگیره با ی داد کوچیک 😔

عزیزم شوهر منم لنگه شوهر توهه با تقاوت اینکه همون شال های زشتی که تو میگیم برام نمیخره حتس دلم به وجودش خوش باشه، باز من ازش دلسرد نمیشم

الان انگار من مقصرم همش مسخره میکنه میگه پخت کنن میزنی ب گریه . این اخلاقم مضخرف ترینه

منم گاهی اینجوری میشم ب توهم این حرفا رو میزنم ولی شوهر خودم خیلی باهام بده مدام کتکم میزنه و هیچوقت باهام نمیخنده ولی بخاطر بچم تحملش میکنم..بازم قدرشو بدون

الان انگار من مقصرم همش مسخره میکنه میگه پخت کنن میزنی ب گریه . این اخلاقم مضخرف ترینه

منم اینجگریم یه مدته اصلا حتی نگامم نمیکنه، دیشب دیگه زدم زیر گریه، جدیدا هر شب گر یه میکنم

عزیزم شوهر منم لنگه شوهر توهه با تقاوت اینکه همون شال های زشتی که تو میگیم برام نمیخره حتس دلم به وج ...

هرکی یجوره دیگه میدونی من بیشتر از داد زدنش ناراحت شدم

هرکی یجوره دیگه میدونی من بیشتر از داد زدنش ناراحت شدم

ناراحت نباش مال منو ببینی همونو دو دستی میچسبی، کلا مثل مترسکه اخموهه صبح تا شب نشسته پا تلویزیون اخماش تو همه، یک کلمه هم باهام خرف نمیزنه، تنها حرفش سر غذاست، تا میشینه جدیدا همش ایزاد از غذا میگیره