2777
2789
عنوان

شب آرزو ها💔💔

45 بازدید | 4 پست

آرزوم زیاد دارم خدا همشو میدونه لازم نیست بازگو کنم فقط امشب بهش میگم میدونم اگ به صلاحم باشه میرسم نباشه هم‌ نه!! فعلا برای امتحانای دانشگاه ک عقبم میترسم آرزو میکنم راحت بگذره برام ولی اینا فرعی هستن 

امشب از ته دلم برای شفای بیمارا دعا میکنم اونایی ک از عزیز هاشون قطع امید کردن زودتر حالشون خوب شه و به آرزوشون که شفای بیمارشون هست برسن  دلم میخواد زودتر خبر خوب بهشون برسه و شاد شن الهی آمین 

خدایا فرزندی رو از مادرش و مادری رو از فرزندش نگیر اینا از هم جدا نکن💔 خدایا قراره سال های سختی رو به رومون باشه ما رو در امان خودت نگه دار   امشب دوست دارم خواب یکی رو ببینم اگ میشه دعا کنید تو خواب من گناهکار بیاد  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره