2777
2789
عنوان

درباره تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1973 بازدید | 75 پست
لطفا بیشتر این موضوع رو باز کن تا مادرهای دیگه اگاه تر بشن و شاید باعث بشی برای نفر دیگه ای اتفاق نی ...

ممنون بابت همدلی ولی اون موضوع قبلا روان درمانی شده. برای باز کردنش هم می تونم بگم تا میتونید به بچه هاتون آگاهی ببخشید. بچه هاتون رو تنها پیش قوم و خویش رها نکنید چی قشنگتر از این که شاهد بازی بچه هاتون باشید پس به امان خدا ولشون نکنید... منم به قصد بازی با بچه های اقوام مورد لمس یک وقیح قرار گرفتم. درباره همبازی فرزندانتون کنجکاوی سالم داشته باشید اجازه هر رفت و آمدی رو ندید. با کودکانتون معاشرت داشته باشید. به امید آینده زیبا و قشنگ برای تمام کودکان

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون بابت همدلی ولی اون موضوع قبلا روان درمانی شده. برای باز کردنش هم می تونم بگم تا میتونید به بچه ...

ممنونم عزیزم که تجربتو به هممون گفتی 

درسته شما روان درمانی شدی ولی به نظرم بد نباشه یه جایی با پنبه سرشو ببری! بی صدا و در سکوت 

اینجوری دلت اروم تر میگیره

ممنونم عزیزم که تجربتو به هممون گفتی درسته شما روان درمانی شدی ولی به نظرم بد نباشه یه جایی با پنبه ...

منم می خواستم به نوعی با گفتن تجربه ام باهاتون هم هدف بشم.

و به بقیه بگم انچه که خانواده های ما با ما در کودکی انجام میدن

آغازگر خیلی از الگوها در بزرگسالی ـه. شاید رها شدیم، مورد انتقاد واقع شدیم، مورد حمایت و مراقبت بیش از اندازه قرار گرفتیم، مورد تجاوز واقع شدیم، طرد شده یا محروم شدیم. به هر حال به طریقی آسیب دیدیم و سرانجام، به بخشی از ما تبدیل میشه. مدتی پس از اینکه خانه ای را که در آن بزرگ شدیم ترک میکنیم، به خلق موقعیت هایی ادامه می دیم که در آنها با ما بدرفتاری شده، سرکوب یا کنترل شدیم. این چیزیه که مشخص می کنه که ما چطور فکر کنیم، احساس کنیم، عمل کنیم و آنها را به دیگران منتقل کنیم. موجب بروز احساسات

قدرتمندی همچون خشم، ناراحتی و اضطراب می شه. حتی زمانی که

ظاهرا همه چیز داریم (موقعیت اجتماعی، یک ازدواج ایده آل، احترام)

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...
تاحالا پیش نیومده البته اینکه سینگلم و تنها با اسنپ و ..جایی نمیرمم بی تاثیر نیستا😂

افرین

منم مث توعم

خانوادمم از بچگی مواظبم بودن

حتی تنها پیش مامان بزرگمم نزاشتنم

خیلی بچه بودم رفته بودیم کفش بخریم شلوغ بود ی خر پیر خودشو از پشت میمالوند بهم انقد ترسیده بودم هیچی نخریدم میترسیدم ب مامانم چیزی بگم همیشه خدا ازش میترسیدم چه شبا ک کابوس میدیدم چقد حالم بد بود از همه مردا میترسیدم🥺

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

افرینمنم مث توعمخانوادمم از بچگی مواظبم بودنحتی تنها پیش مامان بزرگمم نزاشتنم

منم همینطور البته اینکه خیلی تخس و عصبانی و جیغ جیغی بودم هم بی تاثیر نبود 

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️