2777
2789
عنوان

درباره تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تاحالا هیچ تجربه نداشتم خدارو شکر

من پدر مادرم مواظبم بودن

مامانم تو بچگی یاد داده بود.مثلا گفته بود تو بیرون کسی حتی به پیرهنت دست زد جیغ بزن.البته که تاحالا بچگی نزاشتن تنها حتی دم در برم.

حتی پیش مامان بزرگمم نزاشتن.پیش هیچ کس.به هیچ عنوان خونه کسی تنها نرفتم.چه برسه بمونم.از فامیلایی ک پسر دارن بابام دوری میکنه .کلا

تنها بااسنپ نمیرم.

بچگیم نزاشتن تنهایی جایی با کسی حتی فامیل بازی کنم.جلو چشم

یبار رفتیم خونه یکی از اقوام دور 

پولدار بودن خونه شون دوبلکس ،

من خیلی کم سن بودم شاید کلاس چهارم 

یه نوه ی پسری کلاس پنجمی داشت،

از اتاق بالایی میخواستم بیام پایین 

که دیدم پشت ستون قایم شده بود و همین ک اومدم بیرون محکم بغلم کرد

و بدو بدو از پله ها رفت پایین ...

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

آخه دیشبم ندادن

ای فیلم امشب زیر خاکی نداره سینمایی داره شبا قبلم ماه و پلنگ بود

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ای فیلم امشب زیر خاکی نداره سینمایی داره شبا قبلم ماه و پلنگ بود

اونو ساعت ۹میده

سینمایی ساعت دهه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
این دوس داشتن نیست وابسته شدی بهش یه کاری میگم انجام بده بشین یه لیست واسه خودت بنویس از خوبی هاش و ...

اخه بدی هاش رو حفظم ولی دلم نفهمه تازه خاستگار هم ندارم فعلا

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

من فقط یه بار وقتی توی صف نونوایی بودم منتظر بودم بابام بیاد یه پیرمرد دست زد په پایین تا دو روز بجز ...

مردک کثافط 

همون لحظه برمیگشتی داد میزدی فاصلتو رعایت کن

یه مردک حرامزاده چندپدر وقتی تو خیابون داشتم با مامانم راه میرفتم هی به من دست میزد کاش باحیابازی در ...

اشکال از شما نیست اشکال از خانواده هامونه که اونقدر بهمون امنیت ندادن که هرچیزیو بتونیم بگیم 

ولی سعی کنید ساکت نباشید اینجور مواقع تا برای نسل بعد از ما و دخترامون این موضوع کمتر بشه

من تاحالا هیچ تجربه نداشتم خدارو شکرمن پدر مادرم مواظبم بودنمامانم تو بچگی یاد داده بود.مثلا گفته بو ...

به نظرم این موضوع تا حدی درسته اما دیگه رفتار اونها افراط بوده 

یه جاهایی هم باید وارد جامعه بشی تا بعدا بتونی از خودت دفاع کنی و یاد بگیری

اگر از سن کم وارد جامعه نشی احتمال اینکه توی سن بزرگسالی وقتی که وارد جامعه شدی اسیب ببینی زیاده!

یبار رفتیم خونه یکی از اقوام دور پولدار بودن خونه شون دوبلکس ،من خیلی کم سن بودم شاید کلاس چهارم یه ...

خداروشکر که اتفاقی واست نیوفتاده 

سعی کن بچه های کوچکتر رو از این موضوع اگاه کنی تا برای بقیه این اتفاق رخ نده 

مرسی که تجربتو گفتی

ممنونم عزیزمآره واقعا هر وقت یادم میاد هزاربار خدا رو شکر میکنم

دختر شجاعی هستی!

سعی کن اینو به بقیه هم به طور غیر مستقیم بگی تا دخترا بیشتر حواسشون باشه و این اتفاق ها کمتر بیفته!

حداقل ما دخترا پشت هم باشیم و به فکر هم باشیم