evolving_ مدیر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 827 عنوان درباره تجاوز | مشاهده متن کامل بحث + 1984 بازدید | 75 پست بیاین راجع به اینکه مورد تجاوز یا تعرض قرار گرفتین یا توی موقعیتش قرار گرفته بودین تعریف کنید. تا یکم اگاه تر بشیم و بیشتر حواسمون به خودمون باشه امیدوارم این تاپیک یکم به درد ما خانمها بخوره و بیشتر حواسمون به همجنس خودمون باشه 1403/10/13 | 21:05 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizigooloooooooo عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 51 رفیقم بهش تجاوز شده توسط باباشمامانش گفته دهنشو ببنده به هیشکی هیچی نگهخواهر و برادرش میدونن باز حق میدن به بابائهگاهی زجه میزنه ولی خانواده به رو نمیارن میگن دیوونست:-)
ساقی_نی_نی_سایت عضویت: 1403/08/23 تعداد پست: 1798 رفیقم بهش تجاوز شده توسط باباشمامانش گفته دهنشو ببنده به هیشکی هیچی نگهخواهر و برادرش میدونن باز حق ... وای خدا لعنتشون کنه چقدر اعصابم خورد شد اینو خوندم
evolving_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 827 من دوستپسرمتو اوج اعتماد این کارو کرد باهاشم چرا هنوز موندی عزیزم؟میخای راجبش صحبت کن راهنماییت کنیم
evolving_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 827 یه بار تو خیابون راه میرفتم ی افغانی دست زد بدنم گفت چَقَده خوشگلی 😓مرتیکه عکس العمل شما چیبود؟
بهارمقدم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 33534 عکس العمل شما چیبود؟ با کیف زدمش یک روز های هستند که دورند ،دورند ، خیلی دورند ... اما میرسند بلاخره از راه میرسند ...
evolving_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 827 از چه لحاظ میتونیم مواظب خودمون باشیم؟یه سریع افراد مریضن دست خودشون نیس والا اگه عقل داشتن نمیومدن ... یکسری از موقعیت ها تکرار میشن اگر داستان یکسری از افراد رو بدونیم شاید بتونیم احتمالش رو کم کنیم
evolving_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 827 با همکارم مجبور شدم توی دفتر تنها باشم یهو دیدم پشت سرمه به قصد تجاوز دیگه جیغ داد و دعوا و اینا ترس ... و خوب بعدش چیشد؟
evolving_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 827 دوسش دارم خبالانم بلاکم کرده این دوس داشتن نیست وابسته شدی بهش یه کاری میگم انجام بده بشین یه لیست واسه خودت بنویس از خوبی هاش و از بدی هاش و اخلاق های خوب و بدش بعد به هرکدوم نمره بده جمع کن ببین بدی هاش بیشتره یا خوبی ها اونموقع یکم با خودت روراست تر میشی
evolving_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 827 سوار ی ماشین شدم درو قفل کرد چرت و پرت میگفت ادامه رو هم بگو چیشد کی بود چطوری
evolving_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 827 بعضی موقع با خودم فک می کنم ای کاش پدرومادرم بیشتر روی مسئله تربیتی شناختی روم کار می کردن همین که خ ... لطفا بیشتر این موضوع رو باز کن تا مادرهای دیگه اگاه تر بشن و شاید باعث بشی برای نفر دیگه ای اتفاق نیفته بابت مشکل شما هم حتما نیاز به تراپی داری برای کنار اومدن با موضوع
evolving_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 827 ادمی ک میره خونه باید فکر اینجاشم بکنه دیگه🙄کدوم پسری خودداره اخه لطفا اینجا کسی رو قضاوت نکنید و فضای نا امن ایجاد نکنید توی تاپیک من!صرفا یادبگیرید که برای شماها تکرار نشه
evolving_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 827 دیگ بعدشم رابطه داشتیم ایندم درخطر اینده شما در اونصورت ممکنه در خطر باشه! اما اگر جدا نشی قطعا اینده خوبی نخاهی داشت!تو موظف هستی برای بچت پدر خوبی رو انتخاب کنی این تفکرت هم اشتباهههمه ی ما اشتباه میکنیم ولی نباید توی اشتیاه خودمون بمونیم باشه خوشگل خانم؟نمون توی اشتباهت ،اشتباه رو چندبار تکرار نکن
evolving_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 827 رفیقم بهش تجاوز شده توسط باباشمامانش گفته دهنشو ببنده به هیشکی هیچی نگهخواهر و برادرش میدونن باز حق ... ای خدا بگم چیکارشون کنه اتفاقا توی تاپیکت بودم خیلی ناراحت و دلگیر شدم برای همین این تاپیکو زدم