2777
2789
عنوان

معلما یا هرکی میدونه بیاد

165 بازدید | 22 پست

من دهم تجربیم امسال مدرسه عادی میخونم هیچی درس نمیدن تصمیم گرفتم امتحانای ترم که تموم شد مامانم بره حرف بزنه دیگه نرم مدرسه بشینم تو خونه بخونم اماده شم برای امتحانات فقط برای امتحان میانترم و ترم برم مدرسه دیگه نرم خونه بخونم و کلاس برم

بنظرتون میزارن؟ همچین چیزی وجود داره؟ 

من تو مدرسه هیچی یاد نمیگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به مدرسه چی گفته بودی بعد تونستی بخونی تو خونه؟

از مدرسه زنگ میزدن میگفتن اخراجش میکنیم منم به یه ورم گرفتم

البته بعضی روزا میرفتم 

آخرشم امتحانامو دادم و کنکورم سه رقمی شدم رفتم فرهنگیان 😂

به یک دختر کفش های مناسبی بدهید و ببینید که چگونه دنیا را فتح میکند ....🩷

به مدرسه چی گفته بودی؟

البته من ۱۲ ام اینکارو کردم سالای قبل کامل می رفتم خودمو قشنگ به مدرسه نشون دادم شاگرد اول شدم تا برای دوازدهم ی آبانس داشته باشم بعدشم خوده مدیر گفت اونایی ک درسشون خوبه ۳_۴نفری بودیم میتونن نیان مدرسه ولی موقع امتحانات باید می بودیم خداروشکر منم نشسته. خونه واقعا خوندم خیلیا میرن خونه اما درس نمیخونن

مدارس دولتی همچین اجازه ای نمیدن معمولا، ۳سال پیش که من دوازدهمی بودم، مدرسه سمپاد می‌رفتم اوکی بود ولی یکی از دوستام دولتی اذیت می‌کردن وقتی نمیرفت، سال آخر رفت مدرسه غیرانتفاعی خودش خوند

البته من ۱۲ ام اینکارو کردم سالای قبل کامل می رفتم خودمو قشنگ به مدرسه نشون دادم شاگرد اول شدم تا بر ...

منم میخام خونه بخونم هیچی یاد نمیدن بنظرت اجاره میدن بهم این ترمو خراب کردم شاید دو درسو بیفتم چون هیچی یاد نمیدن میخام خونه بخونم کلاس برم

منم میخام خونه بخونم هیچی یاد نمیدن بنظرت اجاره میدن بهم این ترمو خراب کردم شاید دو درسو بیفتم چون ه ...

بجای این کار درست رو خوب بخون و تابستون ازمون تکمیل ظرفیت مدارس نمونه دولتی بده 

منم میخام خونه بخونم هیچی یاد نمیدن بنظرت اجاره میدن بهم این ترمو خراب کردم شاید دو درسو بیفتم چون ه ...

اکیه ی ۱هفته امتحان کن ببین خونه باشی واقعا درستو میخونی؟ زود از خواب صبحا بلند میشی؟تست میزنی؟اگر دیدی نتیجه خوبی میده همین کارو کن اگر میبینی واقعا ارزش نداره فقط داری زمان از دست میدی بری مدرسه بهتره🌼 ضمنا اگر خانواده باهات همراهن با مدیر صحبت کنن مطمئن باش مدیر قبول میکنه بالاخره مدیر برای اینکه سطح مدرسه و قبولی دانش اموزاش بالا بره مجبوره قبول کنه😉امیدوارم موفق باشی

بهانه اس اينا

وقتي  در حد قبولي نمره نمياري

بس خودت درس نميخوني

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

اصلا این کار رو نکن.    البته که اجازه هم نمیدن 

تو خوب درس نخوندی ننداز گردن مدرسه.      البته مدرسه بی تقصیر نیست ولی خودت هم کم کاری کردی.    یک سوم روز مدرسه ای دو سوم خونه.     قبول کن کوتاهی کردی