2777
2789
عنوان

معلما یا هرکی میدونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 22 پست
اکیه ی ۱هفته امتحان کن ببین خونه باشی واقعا درستو میخونی؟ زود از خواب صبحا بلند میشی؟تست میزنی؟اگر د ...

اگه بیدار نشم مامانم بیدارمم میکنه خب اون میگه بمون خونه من بیشتر شبا یاد میگیرم اگه بمونم خونه شبا تا ساعت سه میخونم و صبحا12شروع میکنم بخونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا این کار رو نکن. البته که اجازه هم نمیدن تو خوب درس نخوندی ننداز گردن مدرسه. البته مدرسه ...

ببین میرم12میام خونه خستم میخابم تا ساعت سه بعد پا میشم یچی میخورم میشه ساعت شیش شیش مشینم میخونم تا 12باز وقت کم میارم خسته میشم نمیتونم

اگه بیدار نشم مامانم بیدارمم میکنه خب اون میگه بمون خونه من بیشتر شبا یاد میگیرم اگه بمونم خونه شبا ...

۱۲خیلی دیره مخصوصا تجربی من خودمم شب خوان بودم اما ساعت ۱شب معمولا میخوابیدم ۸صبح سر درس بودم دیگه دوازدهم 

۱۲خیلی دیره مخصوصا تجربی من خودمم شب خوان بودم اما ساعت ۱شب معمولا میخوابیدم ۸صبح سر درس بودم دیگه د ...

من صبحا هیچی نمیفهمم مدرسه تا ساعت 10که منگم معلم هرچی میگه نیمفهمم تازه ساعت ده ب بعد روشن میشم که برمیگردم خونه میخابم

بجای این کار درست رو خوب بخون و تابستون ازمون تکمیل ظرفیت مدارس نمونه دولتی بده

اگه میشههه؟؟؟ 

من نمونه دولتی ازمون دادم چون تجربی رو تو مدرسه نیاورده بودم قبول نشدم  و انسانی قبول شدم بعد دوباذه امتحان ترمیم معدل دادم تجربی اوردم میشه ازمون دادد؟

چه زمانی و چه معدلی میخاد؟