2777
2789
عنوان

شوهدم گفت میخوام یه زن درجه یک حوری تور کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 96 پست
میگه جدایی ملکه ذهنم کردم نمیدونم حتما باید برسم همش فک میکنم که یه زندگی اکازیون در انتظارم اشتباه ...

وقتی میرن بیرون هزار نوع ادم میبینن همین جور میش مردا جنبه ک ندارن بضیام ک فقط میخان تو چشم باشن و همه بهشون نگاه کنن نمیدونن اون مرد میره خونه زنش دیگ ب چشم نمیاد محیطهای کاری هم ک افتضاااااح شده چند وقت پیش رفتم سر یه کاری زنو مرد باهم جوری راحتن و شوخیهای نا بجا میکنن ک انگار زنوشوهرن هیچ حدومرزی بینشون نیست بعد اون مرد میره خونش بازنش دوس نداره حرف بزنه حتی 

یا کلی بهش ایراد میگیره چرا سیاهی چرا اندامت اینجوره و...

وقتی دعوا میشه یا قهر میکنی میگه میرم با یکی دیگهیا وقتی جوابشو نمیدی از لج میره با ی دختر دیگه میلا ...

عزیزم من اصلا قهر نمیکنم  ما مث دوتا رفیق هستیم باهم شوخی میکنم سرب سرهم میزاریم باهم میخندیم باهمم گریه میکنیم قهر مال بچه هاس ادم های عاقل قهر نمیکنن  بعدم شوهرم چیزی تو زندگیش کم نداره ک بخاد با زنای  هررزه هرز بپره  😃 ما ازدواجمون ب خواست خودمون بود با تمام مخالفتا جنگیدیم زنذگی بسازیم عزیزم  براهم کم نمیزاریم ☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توام یدونه برد پیت تور کن 😁 به خودشم بگو 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
ک«س»خلن خودشون پول دربیاره خرج خودشون کنن بعد بیان بتو چلغوز پا بدن؟!!چرا اونوخ؟چی گیرشون میاد؟!بگو ...

مهریم الان نبه نرخ روز شده ۶۰۰ ولی پسش دادم گاهی میگه میدم گاهی میگه نه

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

حوری کیه؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

مهریم الان نبه نرخ روز شده ۶۰۰ ولی پسش دادم گاهی میگه میدم گاهی میگه نه

قضیه مهریه نیست عزیزم این مردازسادگی وجدی نبودن توداره سواستفاده میکنه واصلاتوفکربدست آوردن دل تونیست.

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.

حوری نه

پلنگ

پلنگم نه

خراب

خلایق هرچه لایق

انشالله زندگیت ب سامون برسه ولی اگر شوهرت سر به راه نشد فقط بسپار بخدا ببین چطور ب خاک سیاه میشونتش.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

توام برو یکیو پیدا کن ک حالتو خوب کنه 

حق همچین مردایی خیانته 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
تا حالا دیدین زنی انقدر وقیحانه ظاهر همسرش رو با مرد های دیگه مقایسه کنه؟تا حالا دیدین مردی با وجود ...

👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.