2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارررره من خیلی مشکل بزرگی داشتم،دنبال یه آدم می‌گشتم ،حالا من جنوب اون آقا ارومیه،فقطم ازش یه اسم و فامیل بلد بودم،خیلی ناامید بودم،فقط امام رضا رو صدا کردم،قربون کرمش برم هنوز به ساعت نکشید توی اینستا خیلی اتفاقی پسرعموش پیدا کردم شمارش بهم داد زنگ زدم مشکلم حل شد،خودمم باورم نمیشد

من عقیده مثل بعضیا انقدر شدید ندارم

ولی قبولشون دارم

سیزده سال پیش وقتی ده سالم بود قرار بود با فامیلای مامانم بریم مشهد و هممون توی یک اتاق باشیم

من مدت طولانی بعد از دستشویی کردن یک قطره ادرارم میریخت

روز قبل مشهد رفتیم سونوگرافی کلیه هامو نشون دکتر دادیم

دکتر گفت همین الان باید بستری بشه کلیه هاش خیلی تفاوت سایز پیدا کردن

مامانم گفت ما فردا میخواییم بریم مشهد خیلی دلش میخواد بره اجازه بده برم پیش دکتر دکترا برمیگردم دوباره

ما رفتیم اونجا توی قطار به مامانم گفتم:من روم نمیشه جلو اینهمه آدم هی لباسامو عوض کنم خجالت میکشم

مامانم گفت اشکال نداره تو دستشویی عوض کن

اما اون شب رفتیم حرم مامانم چند ساعت تموم گریه کرد و نزاشت متوجه بشم که بخاطر منه

من فردای اون روز خوب شدم

و وقتی برگشتم و دوباره سونوی جدید گرفتم و بردیم پیش دکتر 

دکتر یه نگاه کرد به مامانم و گفت:

مشکلش چیه؟؟چیزیش نیست

مامانم سونوی قبلی رو نشون داد بعدش دکتر گفت اصلا امکان نداره همچین چیزی

و من خوب شدم...

ببخشید طولانی شد

برم اشکامو پاک کنم و بیام❤️

من از امام حسین خواستم مشکلم حل بشه 

فعلا فقط مشخص شده مشکل چشام چیه🙂

ان شا الله حل شه دعا کنیند😭😭😭

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤

من یه بار گرفتم راستش حیلی ته دلی گریه ام گرفت همینطوری

الانم نمیدونم تتمه همون سریه هست یا نه

ولی امیدوارم ازدواجمو هم بگیرم از اقا 

ته دلم یه ارامشی هست میگه میشه ولی خب عقلم میگه نه

به خودش سپردم 

موانع جلومون زیاده

دعا کن خواهر ک دعا در حق هم مستجابه 

بیام بهت کامنت بذارم بگم از امام رضا گرفتمش❤️‍🩹

میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403

اره توی حرم بودم 

نذر کردم جوابمو داد قرار بوده نذرمو بدم نمازمم بخونم ولی نکردم پول نداشتم 

باید جبران کنم وقتی بزرگ شدم و پول از خودم داشتم سریع نذر هامو میدم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣