2777
2789
عنوان

شوهدم گفت میخوام یه زن درجه یک حوری تور کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 96 پست
نظرتو میگی؟؟؟؟خودت با طرف کات کردیچند بار اومد دنبالت برنگشتیجواب پیام اخرشم ندادیبعد بابت کار مهمی ...

دلخوره که اهمیتی بهش ندادی و حالا خودت برای یه چیز دیگه پیام دادی ..

حق هم داره به نظرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگه جدایی ملکه ذهنم کردم نمیدونم حتما باید برسم همش فک میکنم که یه زندگی اکازیون در انتظارم اشتباه ...

تف تو این اینستا که دخترا با ف یلتر خودشون رو حوری میکنن و اعتماد به نفس کسایی مثل استارتر رو پایین میارن.....

تو اول رو اعتماد به نفست کار کن....

چه فرقی می کنه؟؟ وقتی تر زدی تو انتخابت و وقتت و زندگیت با سالی نیم سکه جبران میشه؟؟ حالا مهریه هرچق ...

ربط  داره  کسی نباید با این فکر  ازدواج  کنه  که  میتونه  روزی  طلاق  بده

ببین  نظر هر کسی متفاوته  منم بنظرت  احترام میذارم

هعی😶
ربط داره کسی نباید با این فکر ازدواج کنه که میتونه روزی طلاق بدهببین نظر هر کسی متفاوته م ...

منم به نظر شما احترام میذارم و نظر خودم اینه که اگر قرار باشه کسی به اجبار مهریه اون زن و زندگی رو تحمل کنه همون بهتر که جدا بشه و کلا نباشه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.