2777
2789
عنوان

تنهایی ناراحتم میکنه

75 بازدید | 12 پست

خانما شاید بگین این حرفایی که پیزنم خیلی سطح پایینه ولی من دختر سطح پایینی نیستم .الان ۲۳ سال سنمه و دانشجوی تحصیلات تکمیلی یه رشته خوبم .همیشه سرم تو درس و کتابام بوده .تا اینجا درسته شاید بگین سنی ندارم و خب طبیعیه چون همیشه درس میخوندم تنها بودم و کیس ازدواج یا رابطه خوب نداشتم با هیچ پسری .ولی دوستای اطرافم که اونام پزشک و دندون پزشکن و درس هم میخونن تو رابطن .اونم رابطه های خیلی خوب .ازونا که پسرا براشون میمیرن .مثلا تولد دوستم بود ،پسره براش کادو های گرون و کلی سنگ تموم گذاشته بود خلاصه .هر روز دوستام میرن باهاشون بیرون و کلی بهشون خوش میگذره .دوست داشتم منم تو زندگیم همچین اتفاقی رو تجربه بکنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونا احتمالا تو جمع هایی قرار میگیرن که هم دختر هست هم پسر و قطعا تو این جمع ها پیش میاد که یکی از دیگری خوشش بیاد

سعی کن تو همچین جمع ها و گروه هایی قرار بگیری البته از نوع مثبتش از اون مدلایی که باهم کوه میرن باهم برنامه میریزن دوچرخه سواری میرن و...

اونا احتمالا تو جمع هایی قرار میگیرن که هم دختر هست هم پسر و قطعا تو این جمع ها پیش میاد که یکی از د ...

اخه پیش نمیاد برام .معیارایی دارم که باید اون معیارا جور باشن .

خودت نخواستی شاید عزیزمو اینکه هنوز واقعا سن زیادی نداری که بگیم ۴۰سالت شده و دیگه فرصت و وقتی نداری ...

نه واقعا .قیافمم خیلی از دوستام بهتره اینو از خودم نمیگم .هرجایی برم نمیشه کسی تعریف نکنه ولی شانسم اینه. اینقدر تو محیط دانشگاه بودم ولی خب موردی پیش نیومده برام و نشده 

اخه پیش نمیاد برام .معیارایی دارم که باید اون معیارا جور باشن .

اول وقتی دوست عادی باشین که نمیشه بگی معیار دارم 

خب بعدا اگه موردی جدی شد میبینی که آیا معیارات بهش میخورن یا نه

اول وقتی دوست عادی باشین که نمیشه بگی معیار دارم خب بعدا اگه موردی جدی شد میبینی که آیا معیارات بهش ...

اخه من نمیخوام دوست عادی باشم .واقعیت از رابطه عادی خوشم ننیاد و دوست دارم جدی باشه به ازدواج ختم بشه .وگرنه تا الان پسرایی بودن که از من سنشون کمتر بود و اینا من نخواستم .مثلا میخوام رشتش هم سطحم باشه.شغل مناسب داشته باشه .بچه نباشه 

نه واقعا .قیافمم خیلی از دوستام بهتره اینو از خودم نمیگم .هرجایی برم نمیشه کسی تعریف نکنه ولی شانسم ...

چون سرسنگین رفتار کردی کسی جرات نکرده بهت پیشنهادی بده همینطوری ادامه بده کم کم پسرای دانشگاه صف میکشن برای خواستگاری😅

متاهل🧸

چون سرسنگین رفتار کردی کسی جرات نکرده بهت پیشنهادی بده همینطوری ادامه بده کم کم پسرای دانشگاه صف میک ...

نه اصلا ربطی نداره .دوستای اطرافمم سرسنگین بودن ولی پیدا کردن ادم درستشون رو 

واقعا دیگه با چیزایی که شما از خودتون گفتید محاله تاحالا یبارم پیشنهاد نداشته باشین

فک کنم دعا نوشتن برام😂😂نه نه اینکه نباشه ، ولی مثلا میگم سنش از من کمتر بوده طرف یا مثلا دانشجوی من بوده یجورایی ...