شوهرم گفت تو سفره خونه یه زن حوری دیدم که یه پارتنرداغون داشت میگفت دوستم کوبید تو سرش گفت بیا شانس مارو ببین طرف با این قیافه پلشتی چه زنی گیرش اومده ،گفتم اهان پس تو میخوای جدا شی به رویا اینکه یلکه یه همچین زنیم بیفته به تور تو گفت دقیقا همینه باهم لج بازی یا شوخیم نداریم کاملا جدی حرفا دلش بهم میگه متن تاپیکا قبلم همین الان میذارم در جریان زندگیم باشین من حالم خیلی بده من خوشکلم زشت نیستم اما حوری نیستم همه چی تموم نیستم خرج خودم کنم میشم اما ندارم که خرج کنم خودشم نمیده نداشته برم سر کارم به خودم برسم که بشم باب دلش
مهریم الان نبه نرخ روز شده ۶۰۰ ولی پسش دادم گاهی میگه میدم گاهی میگه نه
خب وقتی نمیده و طلاقتم نمیتونه بده لیاقت چنین آدم رذلی اینه ک تا تو زندگیش هستی بهش بفهمونی کتوعه زن بخوای کج بری برات ریخته ولی مرد باید پاره شه تا ی زن بهش پا بده.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اون زنای داف و پلنگ ک شوهراتون تو خیابون میبینن ب شوهراتون بگید دنبال قیافه هیکل نیستن فقط دنبال پولن خرجشونم میلیاردیه و تویی ک پول نداری نگاتم نمیکنن حتی پس ب قیافت و تیپت نناز
دیشب من گفتم ایراد از شوهر منه من چرا یاید برم به دست دختر قبلی تو پارسال بهم خیانت کردی دیگه باهاش نیستی پیام بدم یا به اون دوستت که تو رو برد به همچین جمعایی میخواستم بکنم یک سالو میکردم ،بعد برگشته میگه اصلا بررو برو به اون دختره بگو اره شوهرم من ک..... تو روهم..... ،ولمون کرد دوتامونم .. یه سیلی زدم تو صورتش با عصبانیت گفت تف تو رو بی عیرتت بعد این دست میکشکنم بهم دست بزنی
۱۷ سالت بوده اون ۲۰ نهایت . یهو علاقه کجا رفت از یه جایی این حرفا شروع شده
ده سال نشستبم خونه مادر شوهرم از اولم انداختنش تو مود اینکه مهریش پایینه هر زمان میتونی نسخش بپیچی .. و اونجا خیلی رابطمون بهم زدن مدامم تو خونه این هبچ خوسی تفریحی هیچیم خرج من نکرد ... و دلشم حوری میخواس
چرا تو این زندگی موندی؟ فایده اش چیه؟ من خودم اوضاع زندگیم خوب نیست اما از خوندن حرفهات واقعا حالم بد شد. الان که جوونی جدا بشی میتونی یه کاری برای خودت کنی پیر بشی که بدبختت میکنن. معطل نکن یه فکر اساسی برای خودت بکن
امروز حس میکنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شدهام. میدانم که هیچ چیز دوام ندارد.