2777
2789
عنوان

بچه ها عروسیم نزدیکه کمککک

272 بازدید | 34 پست

خب خب سلام،

بچه ها برای عروس تو جشن عروسی سرویس طلا سفید خوبه یا زرد!؟و اینکه بدل بگیرم مشخص نمیشه!؟

ی آرایشگاه خوب آبادان یا اهواز اصلا هرجای خوزستان باشه میشناسید کارش خوب باشه!؟آرایشگر روز عقدم خیلی....بود خوشم نیومد

و اینکه واسه قلم آخر جهیزیم ماشین ظرفشویی بگیرم به کار میاد!؟کسی گرفته راضیه!؟دو دلم بگیرم یا نه!!!

سلام

به سلیقت برمیگرده ولی طلای زرد خیلی مد نیست دیگه (نخوریدم منظورم یه چیزی تو سبک طلا یزدیه) طلای سفید عموما به روز تره

و بله بدل بندازی معلوم میشه مگه اینکه نقره خیلی خیلی ظریف بندازی که با طلا زیاد تفاوت نکنه ظاهرش

ماشین ظرفشویی هم باز به خودت مربوطه

اگه اوکی ای هی ظرف بشوری، نگیر

من خودم متنفرم از ظرف شستن، خریدم که فقط ظرف نشورم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام اولا مبارکه 

دوما آرایشگر رضنوبیوتی رو سرچ کن شوشتره ولی هر جای خوزستان باشی میاد خونه تون کاراش خیلی تمیز و طبیعیه 

سوما ماشین ظرفشویی واقعا برا من کارآمده هر روز روشن میکنم عالیه

مینیمال 

ظرفشویی رو اگر بهت فشار نمیاد حتما بگیر.

من طلام زردوسفید بود خیلی زیبا بود.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
سلامبه سلیقت برمیگرده ولی طلای زرد خیلی مد نیست دیگه (نخوریدم منظورم یه چیزی تو سبک طلا یزدیه) طلای ...

مرسی عزیزم 

در مورد ماشین ظرف شویی

آخه من کمی وسواسیم!!

تمیز میشوره واقعا!؟😂

مرسی عزیزم در مورد ماشین ظرف شوییآخه من کمی وسواسیم!!تمیز میشوره واقعا!؟😂

اولا وسواستو که بذار کنار، تو زندگی مشترک وسواسی باشی خیلی عذاب میکشی، شاید تو مجردی حس نکنی ولی تو زندگی مشترک میری با یه مرد زندگی میکنی که کلا لایف استایلش با تو فرق داره، پس بیخیال شو

دوما بله تمیز میشوره با آب خیلی داغ

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ظرفشویی رو اگر بهت فشار نمیاد حتما بگیر.من طلام زردوسفید بود خیلی زیبا بود.

دو دلم بگیرم یا نه آخه میترسم تمیز نشوره با اینکه از طرف شستن بدم میاد ولی حس میکنم با دست تمیز تره(وسواسیم) و اما طلا فقط زردشو گرفتم اونم قبل از عقد الان نمی‌دونم واسه عروسی چی بندازم!!!میگن سفید شیکتره خانواده میگن اگه سفید می خوای بدل بگیر،،،،😅

سلام اولا مبارکه دوما آرایشگر رضنوبیوتی رو سرچ کن شوشتره ولی هر جای خوزستان باشی میاد خونه تون کاراش ...

تمیز میشوره!؟

و اینکه در مورد آرایشگر:::کارش تضمینیه!؟کسی رفته پیشش!؟😅