2777
2789
عنوان

بچه ها عروسیم نزدیکه کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 34 پست
اولا وسواستو که بذار کنار، تو زندگی مشترک وسواسی باشی خیلی عذاب میکشی، شاید تو مجردی حس نکنی ولی تو ...

اوه خیالم راحت شد نه وسواسی اونجوری که فکر میکنید نه فقط سر شستن ظرفها و ی سری چیزا سخت گیرم😂💔

دو دلم بگیرم یا نه آخه میترسم تمیز نشوره با اینکه از طرف شستن بدم میاد ولی حس میکنم با دست تمیز تره( ...

طلا رو بخاطر سرمایه گذاریش میگیرن ک‌بعد بشه بفروشیش وگرنه اگر برا رنگش میخوای بدل بگیری، خب بدل زرد هم هست.

بعدم اگر شاغل باشی یا وقتی بچه میاری ظرفشویی خیلی ب دادت میرسه.

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوه خیالم راحت شد نه وسواسی اونجوری که فکر میکنید نه فقط سر شستن ظرفها و ی سری چیزا سخت گیرم😂💔

اونم دقیقا همونجوریه که فک میکنم

دقیقا سر همین چیزا اذیت میشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
طلای سفید واقعا جذابت میکنه، جدیدا انقدر ظریف کار میکنن ک عمرا کسی بفهمه اصل نیستو اینکه ماشین ظرفشو ...

آخه هم از طرف شستن بدم میاد هم جای کابینت خالیه🤣

ی قسمت بزرگ مربعی واسه ماشینه ولی دو دلم بگیرم؛؛

و اینکه طلای سفیدو می خواستم بگیرم میگن بدلش مشخصع

سرویس هم طلا سفید بخر من هروی مجلس رفتم سفیدامو انداختم فقط ی بار زرد انداختم کلا سفید کاربردی تره ب ...

مرسی،،،،من ی سرویس زرد گرفتم و نیم ست نقره😂💔

ولی سفیدو نگرفتم الان پشیمونم نمی‌دونستم اینقدر قشنگهه خواستم بدلو بگیرم گفتن که مشخص میشه

تمیز میشوره!؟و اینکه در مورد آرایشگر:::کارش تضمینیه!؟کسی رفته پیشش!؟😅

اره عزیزم شوشتر هر عروسی ک بخواد خوب و تمیززدر بیاد میره پیشش از اهواز هم مشتری زیاد داره 

ماشین ظرفشویی من ال جی اصلی هست شوینده هامم فینیش بله راضیم

مینیمال 
آخه هم از طرف شستن بدم میاد هم جای کابینت خالیه🤣ی قسمت بزرگ مربعی واسه ماشینه ولی دو دلم بگیرم؛؛و ا ...

منم دقیقا مثل تو از ظرف شستن فراریم😹

حالا که جاش خیلی خالیه و خودتم خوشت نمیاد ظرف بشوری حتما بگیر

مهمون زیاد بیاد بدردت میخوره

آخه هم از طرف شستن بدم میاد هم جای کابینت خالیه🤣ی قسمت بزرگ مربعی واسه ماشینه ولی دو دلم بگیرم؛؛و ا ...

نه اتفاقا یکی از فامیلامون طلای سفید انداخته بود تو جشن 

اصلا مو نمیزد با اصلش 

فقط باید از یه جای مطمعن بخری 

حتی شماره ام داشت با اینک بدل بود! 

منم دقیقا مثل تو از ظرف شستن فراریم😹حالا که جاش خیلی خالیه و خودتم خوشت نمیاد ظرف بشوری حتما بگیرمه ...

😂😂😂من فراریم ولی گیرم میندازن هی برو بشور 

آره عزیزم مرسی تصویب شد همسرم سفارش داد 😅💔با کلی دو دلی البته