2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجورى تا چن مدت خوردى ؟چند مدت تهوع داشتى؟

اوایل صب تا ظهر

و مدامم هی تشدید میشد

تو ماشین نمیتونستم بشینم

غذای سنگین نمیتونستم بخورم

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

اوایل صب تا ظهرو مدامم هی تشدید میشدتو ماشین نمیتونستم بشینمغذای سنگین نمیتونستم بخورم

خب چه موقع دارچين اب جوش ميخوردى؟چجورى درستش ميكردى ؟باپودرش يا چوبش؟

عزيزم ميشه بگى چن وقت تهوع داشتى

خب چه موقع دارچين اب جوش ميخوردى؟چجورى درستش ميكردى ؟باپودرش يا چوبش؟عزيزم ميشه بگى چن وقت تهوع داشت ...

خیلی یه ۶ ماهی کاملا درگیرش بودم خیلی اذیت بودم

همون صبح تا صبح

هم پودرش هم چوبشو خوردم اثر کرد

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚

خیلی یه ۶ ماهی کاملا درگیرش بودم خیلی اذیت بودمهمون صبح تا صبحهم پودرش هم چوبشو خوردم اثر کرد

عزيزم من نزديك ب دوساله كه درگيرم

چه دكترايي ك نرفتم

نميدونم شايدم قسمتم اينه اينجورى عذاب بكشم

ميريختى تو اب جوش پودرشو؟

ببین عزیزم این روشو به شما پیشنهاد نمیدم که

شاید شما مشکل دیگه ای داشته باشی و این ترکیب اثری نداشته باشه

بهتره بری دکتر

منم جدیدا این مشکل برام پیش اومده.

چند روزه بهترم. از صبح حالت تهوع داشتم و پهلو درد و دل درد. حالت تهوع ام صر به بعد بهتر میشد. پهلو دردمم زیاد بود. سنگ کلیه که نبود الان مشکوک به عفونت ادراریم.

نمیدونم اگه عفونت ادراری نباشه دیگه چه مشکلی می تونه باشه