2777
2789
من مخصوصا صبح اینجوریم. نزدیک دوماه خیلی بدتر شد ولی فهمیدم از کم خونی شدیدهشما هم پیگیری کن شاید مش ...

خداروشكر ك ريشه ى مشكلاتتو پيدا كردى

من همه نوع ازمايشى دادم 

حتى دوبار اندو شدم

متاسفانه هنوز درگيرم

ببین عزیزم این روشو به شما پیشنهاد نمیدم کهشاید شما مشکل دیگه ای داشته باشی و این ترکیب اثری نداشته ...

عزيزم ميگم

همه نوع دكترى رفتم چكاپ كامل شدم 

دوبار اندوسكوپى شدم 

دكترا نميفهمن خسته شدم ديگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشكر ك ريشه ى مشكلاتتو پيدا كردىمن همه نوع ازمايشى دادم حتى دوبار اندو شدممتاسفانه هنوز درگيرم

چون هیچ مشکلی توی ازمایشاتت نبوده میپرسم. اضطراب و استرس بیش از حد نداری؟شاید مشکلت توی این قضایاست

شاید طبع معدتون سرد شدهیه مدت دستور بارهنگ نعنا دکتر خیراندیش رو سرچ کنید انجام بدید خیلی موثره

اين دستور و به مدت بيشتر از يكماه استفاده كردم ك بى تاثير بود

چون هیچ مشکلی توی ازمایشاتت نبوده میپرسم. اضطراب و استرس بیش از حد نداری؟شاید مشکلت توی این قضایاست

چرا عزيزم خيلى ادم استرسى هستم

وحشتناك به همه چى فكر ميكنم

دكتر اعصاب و روانم رفتم

چرا عزيزم خيلى ادم استرسى هستموحشتناك به همه چى فكر ميكنمدكتر اعصاب و روانم رفتم

پس شاید مشکلت از همین باشه. روی روح و روانت کار کن احتمالا حالتو خیلی بهتر میکنه مشکل شما جسمی نیست واسه همین تا حالا بهتر نشدی

پس شاید مشکلت از همین باشه. روی روح و روانت کار کن احتمالا حالتو خیلی بهتر میکنه مشکل شما جسمی نیست ...

تا حالا نميدونستم مشكل اعصاب ميتونه تا اين حد اذيت كننده باشه

خيلى سخته

تا حالا نميدونستم مشكل اعصاب ميتونه تا اين حد اذيت كننده باشهخيلى سخته

اتفاقا منشا خیلی از مشکلات ما همین اعصاب و حالات روحی و استرسه حتی بعضی مواقع از جسمم مهمتر 

بنظرم شما که این همه پیگیری کردی. یه روانپزشکم برو شاید مشکل از اون باشه و داروی ضد استرسی چیزی بهت بده بهتر بشی

[QUOTE=366749967]اتفاقا منشا خیلی از مشکلات ما همین اعصاب و حالات روحی و استرسه حتی بعضی مواقع از جسمم مهمتر  ب ...[/QUOTEرفتم عزيزم دارم دارو ميخورم نميگم بى اثر بوده ولى حالمو كامل خوب نكرده 

ببین عزیزم این روشو به شما پیشنهاد نمیدم کهشاید شما مشکل دیگه ای داشته باشی و این ترکیب اثری نداشته ...

عزيزم ميشه بگى قبل صبحانه ميخوردى يا بعد صبحانه؟

دارچين ك ضرر نداره خوردنش فكر كنم