2777
2789
عنوان

بگین جواب این پسره رو چی بدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 48 پست
واقعا؟ بد نشه

یک زن آمازونی نیازی نداره جواب یه نر بده 

آتشکده بتکده قبله منه در خانه کاشانه من نور خدایی گرمی بده بر جان منه شور شب افروز تا شعله کشد از دل من آتش پور سوز میخوام زنده بمونم میخوام با تو بمونم 🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعااا هرچقدر به آدما بی محلی کنی میفتن دنبالت

خودت رو پرمشغله نشون بدی،جذبت میشه

تا اینکه یخ دختر بیکار باشی که فقط منتظر پیام کسی باشه

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

عزیز دلم. ایشون ازت سیر شده میخواد کاری کنه خودت کات کنیکاملا مشخصه. شما سین نزن دو روز بعد مثل خ ...

آخه غیر این اخلاق چرتش ک هر چند وقت ی بار رو نیشه مشکل دیگه ای نداریم

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊

عزیزم طرفت الان گفته که نمی‌تونه جواب بده. بهتره به جای پرسیدن "چرا؟" بگی ،  "ممنون که گفتی. فقط می‌خوام بدونم که بخاطر مشغله‌های زندگیه یا چیز دیگه‌ای؟" اینطوری نشون می‌دی که بهش اهمیت می‌دی و دلسوز هستی، بدون اینکه به نظر برسه که داری سرزنشش می‌کنی.

واما  عکس پروفایل: چون به زودی تولدتته، می‌تونی یه عکس خیلی زیبا و خاص از خودت بگیری. این کار نه فقط ممکنه کمی حس حسادت توی طرفت بیدار کنه، بلکه بهت این حس خوب رو هم می‌ده که همیشه شاد و خوشحال ببینی و حس خوبی از خودت داری.

وبهترین کار اینه تمرکز  کنی روی خودت: به جای فک کردن به اینکه طرفت چه زمانی پیام می‌ده یا نمی‌ده، سعی کن تمرکز بیشتری روی کارها و سرگرمی‌های خودت بذاری. این باعث می‌شه هم آرامش بیشتری داشته باشی، هم نشون می‌ده که بیش از اندازه وابسته نیستی

تو ارزشت بیشتر از ایناس که بخوای منتظر جواب پیامات بمونیحذفش کن از زندگیت

آخه مشکلم اینه دوسش دارم اونم داره ولی هر چند وقت ی بار این مدلی میشه دوباره عین چی خوب میشه این خیلی روی مخمه

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊
آخه مشکلم اینه دوسش دارم اونم داره ولی هر چند وقت ی بار این مدلی میشه دوباره عین چی خوب میشه این خیل ...

خودتو بیشتر دوس داشته باش و قیدشو بزن

نه امیدم چنان نجات‌بخش است و نه ناامیدی‌ام چنان مهلک؛من در میانه زجر می‌کشم و ادامه می‌‌یابم.🌱🌚