2777
2789
عنوان

بگین جواب این پسره رو چی بدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 48 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون نزدیک تولدته از الان شر‌وع کرده‌

از این گداهاست

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

آخه غیر این اخلاق چرتش ک هر چند وقت ی بار رو نیشه مشکل دیگه ای نداریم

ایقد  بدم میاد از چنین پسرای. شاید قهره میخواد تلافی کنه حرصت در بیاره. اصلا شما سرد باش چند روزی یبار جواب بده. اصلا بیین برای تولدت یادش هست کاری میکنه دیدی خبری ازش نشد بندازش بیرون

عزیزم طرفت الان گفته که نمی‌تونه جواب بده. بهتره به جای پرسیدن "چرا؟" بگی ، "ممنون که گفتی. فقط می‌ ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی💕

ولی دقیقا مشکل من وابستگی بیش از اندازه و طرحواره رهاشدگی ای هست که دارم و هر چیزی رو به عنوان اینکه منو دوست نداره در نظر می‌گیرم متاسفانه 😔 ولی بله صحبتاتون منطقی بود اجراشون میکنم ممنون 

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊
ایقد بدم میاد از چنین پسرای. شاید قهره میخواد تلافی کنه حرصت در بیاره. اصلا شما سرد باش چند روزی یب ...

آره منم سرد میشم اون موقع اون میفته دنبالم

نمیشه که اصلا سین نکنم 🤕

چرا عزیزم میشه

بزار نگرانت بشه 

۵۰ تا پیام بده اونوقت سین کن

بزار بیفته دنبالت وگرنه بدردت نمیخوره.ارزشت خیلی بیشتر از این حرفاست که بخوای منتظر جوابش باشی

یارب از هرچه خطا رفت هزار استغفار

چرا عزیزم میشهبزار نگرانت بشه ۵۰ تا پیام بده اونوقت سین کنبزار بیفته دنبالت وگرنه بدردت نمیخوره.ارزش ...

آره باید سعیمو بکنم فکر نکنه خبر خاصیه 

مرسی عزیزم