2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم خونه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 104 پست
بعد از عید گرون میشه بنظرتون ؟

ببین در کل وقتی قیمت یه چیزی ثابت وقت خریده 

الان هم مدتی خونه کلا تکون نخورده 

بگرد الان میتونی با قیمت خوب خونه پیدا کنی 

پیدا کردی بعد برو طلاتو بفروش

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای خونه‌ی چند سال ساخت کوچیک وسط شهر چی ؟ اونم ارزش نداره بنظرتون ؟

من متوجه نمیشم خونه منظورت ویلایی یا واحد ؟؟ اگه آسانیور و پارکینگ و مشاعاتش اوکیه و تعداد واحدا در حد کم هست و فقط نیاز ب بازسازی داره بهتر از مسکن مهر هست 

مینیمال 
ایشون خونه نداره میخواد خونه دار بشه بله اگه خونه داشت میتونست خیلی کارای دیگه بکنه الویتش خرید خونه ...

درسته ولی طلا داره رشد طلا از مسکن مهر بیشتره 

الان مسکن مهرای اطراف ما سه ساله در حد یک میلیاردن تکون نمیخورن 

مینیمال 
خوب خونه خودت ک نیست خونه عموته توخونه خودت باشی بهتراز خونه وسط شهره من ک توخونه پدرشوهرم بودم بدون ...

نه ما هم اجاره میدیم هم پول پیش دادیم ، عین عرف منطقه ، فقط استرس اینو ندارم که سر سال قرار نیست بلندم کنه 😅

من شنیدم تا عید شش میلیون رو قراره رد بکنه

به هر حال وقتی خونه نداری ولی پول برای تهیه رو داری، بخر. اگرچه مسکن مهر باشه که خیلی هم خوبه. خونه خودته، مستقله و اختیارشو داری. از قدیم گفتند خونه و زندگی یعنی وقتی خونه داری میتونی زندگی هم درست کنی یعنی اول آرامش بعد پیشرفت

قربونت خیلی ارزش داره خوشحال شدم عزیزمبرامنم دعا کن بتونم خونه بخرم کاش خونه هفتصد ملیونی گیرم بیاد

از خدای بزرگ چیزای کوچیک نخواین 😍 انشالله خونه‌ی هفت میلیاردی میخرین به زودی 

عزیزم بستگی ب خودت داره توانایی پرداخت رهن و اجاره داری و بتونی پس اندازت بیشتر کنی مسکن مهر نخر البته من نمیدونم کدوم شهری ولی اگه خیلی سخته واست خونه بخر بعد پول جمع کن دوباره طلا بخر و خونه عوض کن