2777
2789
عنوان

طلاهامو بفروشم خونه بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 104 پست
خونه و ماشین الان راکده مردم دارن خونه و ماشین میفروشن طلا میخرن و دلار چند وقت دیگه قیمتا ثابت میشه ...

تو خونه‌ی عموم مستاجر هستم ، خوبیش فقط اینه سر سال نمیندازه مارو بیرون 😅

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی الان شما مستاجری پس الویت اولت باید خونه باشه اینم در نظر بگیر شاید سال دیگه خونه دوبرابر شد

خب بدبختی همین جاست که نمیشه دونست کدوم کاری درسته 😅 اگه طلا ده برابر شد سال دیگه بدون من فروختم خونه خریدم بخاطر همینه  

اسی فقط تا میتونی پرس و جو کن از دیوار هم میتونی قیمت و...پیدا کنی خونه اول منطقش مهمه بعد سال ساخت ...

هرچی باشه خونه باشه ، باور کن از حرف مردمو نگاه هاشون خستم ، جایی میریم چیزی میخریم لباسی میپوشیم میگن شما که دارین پس  چرا خونه نمیتونین بخرین ؟ یکی نیست بگه اخه یه میلیون پول لباسه من چجوری باهاش خونه‌ی یه میلیاردی بخرم  

اینایی که تحلیل میکنن قیمتارو آدم رو وسوسه میکنن ، وگرنه من اصلا دلم نمیخواد طلا گرون بشه 😞

وام مسکن نمیتونی بگیری؟

بزاری رو این پولت یه خونه ۵۰متری شده تو خود شهر بخری؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
هرچی باشه خونه باشه ، باور کن از حرف مردمو نگاه هاشون خستم ، جایی میریم چیزی میخریم لباسی میپوشیم می ...

ماشسن چی دارین؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
وام مسکن نمیتونی بگیری؟بزاری رو این پولت یه خونه ۵۰متری شده تو خود شهر بخری؟

چرا مسکن اولی حساب میشیم ولی برای ۷۰۰ تومن وام باید ۱/۳۰۰ برگردونی بانک ، سوپش وحشتناکه

چرا مسکن اولی حساب میشیم ولی برای ۷۰۰ تومن وام باید ۱/۳۰۰ برگردونی بانک ، سوپش وحشتناکه

اها چندساله باید برگردونی؟

وان ازدواج نزدیکان ندارند که بهش نیانداخته باشن بدن به شما؟

هرچی باشه خونه باشه ، باور کن از حرف مردمو نگاه هاشون خستم ، جایی میریم چیزی میخریم لباسی میپوشیم می ...

نه اصلا عجله نکن 

درسته خونه نداری اما قرار نیست سرت کلاه بره و ضرر کنی 

شاید بعدها خواستی عوض کنی با ضرر نفروشید یا یه عمر پس اندازت نره 

از همین امروز بگرد یه جای خوب بخر 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

خودمم به همین فکر میکنم دو دل میشم ، به نظرتون خونه‌ی قدیمی چند سال ساخت توی داخل شهرم ارزش نداره که ...

بزار هنوز طلاهات بیشتر بشه ، هر ماه یکمی طلا پس انداز کن الان با این پولی که داری خپونه خوبی نمیتونی بخری صبر کن یکم دیگه جمع کن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی