من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اسی فقط تا میتونی پرس و جو کن از دیوار هم میتونی قیمت و...پیدا کنی خونه اول منطقش مهمه بعد سال ساخت ...
هرچی باشه خونه باشه ، باور کن از حرف مردمو نگاه هاشون خستم ، جایی میریم چیزی میخریم لباسی میپوشیم میگن شما که دارین پس چرا خونه نمیتونین بخرین ؟ یکی نیست بگه اخه یه میلیون پول لباسه من چجوری باهاش خونهی یه میلیاردی بخرم
اینایی که تحلیل میکنن قیمتارو آدم رو وسوسه میکنن ، وگرنه من اصلا دلم نمیخواد طلا گرون بشه 😞
وام مسکن نمیتونی بگیری؟
بزاری رو این پولت یه خونه ۵۰متری شده تو خود شهر بخری؟
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
هرچی باشه خونه باشه ، باور کن از حرف مردمو نگاه هاشون خستم ، جایی میریم چیزی میخریم لباسی میپوشیم می ...
ماشسن چی دارین؟
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چرا مسکن اولی حساب میشیم ولی برای ۷۰۰ تومن وام باید ۱/۳۰۰ برگردونی بانک ، سوپش وحشتناکه
اها چندساله باید برگردونی؟
وان ازدواج نزدیکان ندارند که بهش نیانداخته باشن بدن به شما؟