2777
2789
عنوان

تلویزیون سامسونگ و ال جی یا ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 33 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما الجی گرفتیم ۶۵ اینچ

تصویرو صداش خداس

اما کور شدیم هممون😂💔

هر چی میخری کوچیک بخر اگه خونتون مث خونه ی هندیا بزرگ نیست

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

ما الجی گرفتیم ۶۵ اینچتصویرو صداش خداساما کور شدیم هممون😂💔هر چی میخری کوچیک بخر اگه خونتون مث خونه ...

عزیزمبارکه هال خونتون چندمتره که اذیت میکنه ؟؟؟ میخوایم ۶۵بگیریم بعدا مشکل سازنشه

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
ای خدا😄آره خونه ما هم کوچیکه ۵۵ فک کنم مناسبه

البته ما عادت کردیم یه متری تلویزیون میشینیم از اول😂اینم بی تاثیر نبود

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

عزیزمبارکه هال خونتون چندمتره که اذیت میکنه ؟؟؟ میخوایم ۶۵بگیریم بعدا مشکل سازنشه

۴۰ متره اما خیلی از نزدیک میبینیم 

ادم وقتی دور میشینه انگار تسلط نداره😂

فدات ❤️

نه مشکل ساز نمیشه خیلی قشنگه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍