2777
2789
عنوان

خانوما خواهشا کمک کنید

64 بازدید | 10 پست

من باردارم ۶هفتمه سه روزه سرگیجه دارم دارم میمیرم یا در حال بالا اوردنم یا سرگیجه الان سه روزه دکترم رفتم همه چیز نرمال بود کسی این حالو تجربه کرده؟چیزی هست بخورم سرگیجم خوب بشه به دکتر که میگم سرم میزنه اما سرم فایده ای واسه سرگیجم نداشت 

منم داشتم سرگیجه و حالت تهوع شدید صیحا یه تیکه نون خشک یا بیسکوییت نمکی بزار کنار سرت قبل اینکه دز جات پاشی تو حالت دراز کش بخور یکمم اب خنک روش بخور بعد اروم اروم پاشو 

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم داشتم سرگیجه و حالت تهوع شدید صیحا یه تیکه نون خشک یا بیسکوییت نمکی بزار کنار سرت قبل اینکه دز ج ...

واقعا اثر داره؟یعنی دیگ سرم‌گیج نمیره تا چن وقت ممکنه اینجوری باشم من همه چیزشو تحمل میکنم فقط سرگیجه نابودم نیکنه

واقعا اثر داره؟یعنی دیگ سرم‌گیج نمیره تا چن وقت ممکنه اینجوری باشم من همه چیزشو تحمل میکنم فقط سرگیج ...

بهتر میشی صددرصد به پهلوی چپم بخواب که خون رسانی بهتر باشخ برات من از ۸ هفته تا ۱۴ هفته اینجوری بودم از شدت بیحالی و گرسنگی جیغ میزدم و گریه میکردم فقط سخت بود واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

اب بدنت کم شده از بس بالا اوردی و کم اشتهایی برو دکتر برات سرم بزنه یکم تقویتی و ضد تهوع بده خپب بشی

یکسره دارم اب میخورم سرم زدم اما اب از اب تکون نخورد فشارمم نرمال بود وای اصلا سرگیجه داره نابودم میکنه

بهتر میشی صددرصد به پهلوی چپم بخواب که خون رسانی بهتر باشخ برات من از ۸ هفته تا ۱۴ هفته اینجوری بودم ...

وای تورو خدا نگو که ممکنه هفته ها اینجوری باشم بخدا دارم میمیرم سه روز سرگیجه کم میمونه سرمو بکوبم به دیوار اصلا فک نمیکردم اینقدر اذیتم کنه به پهلوی چپ میخوابم به محض اینکه سرمو تکون میدم ده دور میچرخه پشت بندش استفراغ 

خدا به دادم برسه

وای تورو خدا نگو که ممکنه هفته ها اینجوری باشم بخدا دارم میمیرم سه روز سرگیجه کم میمونه سرمو بکوبم ب ...

حالا شاید سرگیجت خوب بشه ایتایی ک گفتم رعایت ‌کنی ولی حالت تهوع متاسفانه چند هفته ای باهاته تنها کاری ک میتونی بکنی صبوریه . سیرابی هم خوبه البته کم میکنه حالت تهوع رو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا شاید سرگیجت خوب بشه ایتایی ک گفتم رعایت ‌کنی ولی حالت تهوع متاسفانه چند هفته ای باهاته تنها کار ...

خدا از دهنت بشنوه ان شالله که فقط حالت تهوع باشه من راضی ام اما سرگیجه بره دیگ برنگرده