2777
2789

بعضی ها بیشعوری رو با رک بودن اشتباه میگیرن 

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

رک باش شمام در مقابلشون 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیتونم بخدا اون لحظه انگار ذهنم و دهنم یخ میزنه

از قبل جواب اماده کن 

یه مدت تمرین کنی زبونت عین نیش مار میشه بزا اونایی که اذیتت میکنن 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
از قبل جواب اماده کن یه مدت تمرین کنی زبونت عین نیش مار میشه بزا اونایی که اذیتت میکنن

واقعا ؟؟ باشه چطوری تمرین کنم؟

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
واقعا ؟؟ باشه چطوری تمرین کنم؟

فکز کن که چی جوابشو بدی که بسوزه یه مدت دیگه بددن فکز جواب همه رو میذی 

چی بهت میگه طرف مثلا؟؟

سلام عزیزم شبتون بخیر

خوندم تاپیک قبلی رو...

عزیزدلم شما اولا بهترین کاراینه که به طور کامل بااین خانواده ارتباطتون رو قطع کنید و اگر در مهمانی دوستانه میدونید ممکنه حضور داشته باشن،به هیچ عنوان نرید....این نه فرارکردنه نه ترس فقط وفقط آرامشه خودتون هستش

شما الان بااین افکار منفی مواجه شدید که خدایی ناکرده دورازجون چرا گفتن سربچه کوچیکه لاغره و...

نیازی به گفتن دوستتون نیست چون آدمهای سمی هرچقدر بیشتر باهات همکلام باشن،انرژی منفی بیشتری به شما انتقال میدن...

پس فراموش کنید چون شما مسئول تربیت و حرف ناشایست اون خانواده نیستید شما مسئول حال خوب خودتون فرزند دلبند و نازنینی که دارید وهمسرگرامیتون هستید.

مراقب افکار منفی باشید دوست گلم جدی نگرید حرف های پوچ و بی فایده دیگران رو.💕🦋❤️

خانم معلم آینده💕🦋 

رک باش شمام در مقابلشون

نه عزیزم اونطوری به خواستشون میرسن...شخصی که توهین میکنه اهانت میکنه منتظر پاسخه منتظره به هم ریختن شخص مقابلشه شما که نباید اونو به هدفش برسونید فقط دوری و بی توجهی پاسخ منطقی هستش 

خانم معلم آینده💕🦋 

فکز کن که چی جوابشو بدی که بسوزه یه مدت دیگه بددن فکز جواب همه رو میذی چی بهت میگه طرف مثلا؟؟

عزیزم طولانیه تاپیک قبلم توضیح دادم

مثل خواهر شوهر من. همچی میگه بیشعوریو به حد اعلا رسونده اونوقت شوهرم میگه آبجیم دلسوزه

شما در قالب احترام جوابشونو اگر درجمع به شمامیگن بدید

و حتما تاکید کنید که بقول برادرتون میدونم شما دلسوزید اما بهتره خودمون تصمیم بگیریم یابگید بهتره که اول با برادرتون مشورت کنم چون درخانه ما همیشه باحرف زدن دوتایی مشکلاتمونو حل میکنیم و...

خانم معلم آینده💕🦋 

سلام عزیزم شبتون بخیرخوندم تاپیک قبلی رو...عزیزدلم شما اولا بهترین کاراینه که به طور کامل بااین خانو ...

من خیلی ضعیفم عزت نفس ندارم کاش از بچم دفاع میکردم حس میکنم دیگه نمیتونم با هیچکس رفت و امد کنم

من خیلی ضعیفم عزت نفس ندارم کاش از بچم دفاع میکردم حس میکنم دیگه نمیتونم با هیچکس رفت و امد کنم

برچسب نچسبونید به خودتون جان دلم شما ضعیف نیستی اینکه جواب ندادید دلیل نمیشه تو دفاع نکردی و دچار ناتوانی در سخن گفتن هستید دورازجونتون

چرا رفت وامد نکنید؟! 

چون یه آدم بی ادب که درست صحبت کردن رویاد نگرفته بشما اهانتی کرده آیا درسته شما خودتونو عذاب بدید؟!💕🦋❤️

خانم معلم آینده💕🦋