دخترم فقط باید خودش لباسش رو انتخاب کنه و اگه من تنش کنم در میاره پرت میکنه و یه لباس نامناسب و بی ربط پیدا میکنه میپوشه قبلا چقد راحت بودم هرچی میخواستم تنش میکردم الان بیرون بریم راحتی میپوشه تو خونه لباس پفی به زور کاپشن و کلاه میپوشه برا بیرون رفتن....کلا خیلی سخت داره میگذره؛الان هم شلوار جین تنگ پوشیده خوابیده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
باز بچه تو هرچی ک خودش دوس داره رو میپوشه.. بچه من قربونش بشم کافیه ببری دسشویی دیگه ساعتها باید باهاش کلنجار بری تا شلوارشو بپوشه.. صب میریم دسشویی شلوارشو ک در میاریم تا ظهر هرکاری میکنم شلوارشو نمیپوشه.. ب زور ک تنش میکنم نوبت دسشویی ظهرش میشه دوباره تا شب باید باهاش کلنجار برم تا بپوشه... داستانهاااا داریم باهم.....