2777
2789

دخترم فقط باید خودش لباسش رو انتخاب کنه و اگه من تنش کنم در میاره پرت میکنه و یه لباس نامناسب و بی ربط پیدا میکنه میپوشه قبلا چقد راحت بودم هرچی میخواستم تنش میکردم الان بیرون بریم راحتی میپوشه تو خونه لباس پفی به زور کاپشن و کلاه میپوشه برا بیرون رفتن....کلا خیلی سخت داره میگذره؛الان هم شلوار جین تنگ پوشیده خوابیده 

باید باهاش راه بیای با زبون‌خوش لج‌کنه بدتر منم دخترم‌ چهار سالشه. هرچیزی نمی‌پوشه

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سخت نگیر با بحث عصاب خوردی بدتر میشه هم خودت اذییت میشی هم بدتر لج میکنه

یه لباسی هرچقدر کثیف حتی اگر مطب رفته باشیم در نمیاره بشورم گاهی هم لباس راحتی خونگی قشنگ میگیرم میگه اصلا نمیپوشم 

بهش بگو بیا اینو برات بپوشم خوشتیپ میشی همه میگن وای نگاش کن چه دختر قشنگیه 

این برای خونه ست مامان قشنگ نیست

بیا خودم برات تیپ بزنم قرتی بشی

خلاصه یه جوری گولش بزن

من از این روش برای بچهای فامیل استفاده کردم جواب داده😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

اخ خدا🥹

حق انتخاب بهش بدین ولی محدود

مثلا سه دست لباس که از نظرتون مناسبه رو بذارین جلوش و بگید انتخاب کنه کدومو دوست داره

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
یه لباسی هرچقدر کثیف حتی اگر مطب رفته باشیم در نمیاره بشورم گاهی هم لباس راحتی خونگی قشنگ میگیرم میگ ...

بچه که نمیدونه کثیف چیه قشنگ‌چیه هرچی جلب توجه کنه اونو گیر میده فقط خودت اذییت نکن خودش درست میشه

باز بچه تو هرچی ک خودش دوس داره رو میپوشه.. بچه من قربونش بشم کافیه ببری دسشویی دیگه ساعتها باید باهاش کلنجار بری تا شلوارشو بپوشه.. صب میریم دسشویی شلوارشو ک در میاریم تا ظهر هرکاری میکنم شلوارشو نمیپوشه.. ب زور ک تنش میکنم نوبت دسشویی ظهرش میشه دوباره تا شب باید باهاش کلنجار برم تا بپوشه... داستانهاااا داریم باهم.....