2777
2789
عنوان

سنم دیگه لب مرزه تو دوراهی ازدوج و مجردی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 110 پست
خب رل داری از نظر جنسی چی بچه وارث ایناهم نمیخوای والا بنظر من ازدواج یچیز دیگس برو جلو

نه مشگلی با هیشکدوم ندارم .ینی دارم  ولی وقتی به تعهدا و دردسرا و هزینه ها و اخلاق حساس خانما فک میکنم میترسم و اون حسا خودش از بین میره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اخه شرایطم فرق ذاره. مشکلات افسردگی و روحی روانی دارم . نشه وسط کار هوس مجردی ب سرم بزنه

از یه سنی ب بعد آدما متوجه کمبود های زندگیشون میشن و به یه همدم احتیاج دارن. وقتی عاشقانه یه نفرو دوسداشته باشی چرا فکر مجردی ب سرت بزنه((( البته این نظر منه))

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

نه مشگلی با هیشکدوم ندارم .ینی دارم ولی وقتی به تعهدا و دردسرا و هزینه ها و اخلاق حساس خانما فک میک ...

جالب بود 

بنظرم برو سمت یه دختر 

ساده تر 

مستقل 

با خانواده 

ادمی که خیلی رابطه های زیادی نداشته باشه

https://daigo.ir/secret/7824169306 ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

از یه سنی ب بعد آدما متوجه کمبود های زندگیشون میشن و به یه همدم احتیاج دارن. وقتی عاشقانه یه نفرو دو ...

این همه میگن عشق چیه م من تو این سن ندیدم . والا عشقی ندیدم . فقط توقع بوده . احترام کنی هت احترام میدن.  قرار نیست همه جوره بات بمونن. اون ک رباتم میتونه بهم محبت کنه.  

من اخه شرایطم فرق ذاره. مشکلات افسردگی و روحی روانی دارم . نشه وسط کار هوس مجردی ب سرم بزنه

خواهشا اصلا به هیچ عنوان سراغ ازدواج نرید تا وقتی که کامل درمان نشدید، قرار نیست همه ازدواج کنن

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸

به نظرم هنوز وقت ازدواجت نشده

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....