2777
2789

33 سالمه . اقا هستم . نمیدونم مجرد بمونم.  یا برم جلو . واقعا برا ازدواج درد سرو حوصله و اعصاب زیاد میخواد.  میترسم جا بزنم .تو مجردی ارامش دارم . و راضیم ولی میترسم بعدا حسرت بخورم . 

چیکار کنم ک بعدا تو مجردی حسرت بقیه رو نخورم؟ و ب ازدواج فک نکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا به ازدواج فکر نکنی تشکل خانواده خیلی ام قشنگه! درسته همه چی بشدت گرون شده ولی تشکل خانواده خیلی ...

من اخه شرایطم فرق ذاره.  مشکلات افسردگی و روحی روانی دارم . نشه وسط کار هوس مجردی ب سرم بزنه

یعنی تا آخر عمر میخای مجرد بمونی؟

شغل ،تحشیلاتت چقدره؟

به نظر من آدم تا آخر عمر نمیتونه تنها باشه،،،،تا دیر نشده یه دختر خوب پیدا کن و زندگیت رو شروع کن قبل از اینکه دیر بشه،،،،اینو تجربه داره میگه من تو خونواده مجرد داریم و الان برای تشکیل خونواده به مشکل برخوردم با اینکه از لحاظ اخلاقی و خانواده فوق العاده هستند از لحاظ شغلی عالی ولی بخاطر سنشون کسی رو که میخان حاضر به ازدواج با اینا نمیشن.