2777
2789
عنوان

سنم دیگه لب مرزه تو دوراهی ازدوج و مجردی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 110 پست

خوب مطلق که جناب وجود خارجی نداره 

هر آدمی چه دختر چه پسر یه عیب و ایراد یا نقصی داره حالا تو اخلاق رفتار یا ظاهر یا هر چی

اگر با این دیدگاه که دنبال بهترین باشی بخوای بگردی پیدا نمیکنی 

و اگرم پیدا کنی بعد چند سال یکی بهتر میبینی با این دیدگاه نباید ازدواج کرد

خدایا شکرت ...  
ببین من الان باید تصمیممو بگیزم چون دیکه سنم بره بالا کیس خوب دیگه پیدا نمیشه

ازدواج تواین دوره سخته باید صبر و تحمل داشت ببین داری یانه در ضمن یا خدا رو بخواه یا خرما رو باهم نمیشه همه ی نقص هایی دارن یکی اخلاق خوبی داره چهره زیاد خوبی نه یکی خوشگله ولی باید تحمل کرد اخلاق و رفتارشو 

دختری با روح بنفش💜 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اخه شرایطم فرق ذاره. مشکلات افسردگی و روحی روانی دارم . نشه وسط کار هوس مجردی ب سرم بزنه

نکن نکن ازدواج اشتباهه برات 

الان که دبپیگه کم کسی زن میگیره اونم با این شرایط  شما اشتباهه

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

کاش انقد بزرگ نمیشدیم تا بخواییم به فکر کنیم همون بچه بودیم😑

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

من اخه شرایطم فرق ذاره. مشکلات افسردگی و روحی روانی دارم . نشه وسط کار هوس مجردی ب سرم بزنه

همینجا سرجات‌بشین هوس ازدواج نکن

اصلی ترین چیز برای یک‌فرد‌روان‌سالم

نه پول نه قیافه  دردی دوانمیکنه

وقتی روان می رنگه

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

مجردی آدم رو میکشه تنهایی بد دردیه به ازدواج فکر کن واسه آقایون چیزی نیست این سن

دیگه بزرگش نکن.  حالا قرار نیست چون شما ازدولج کردی تعمیم بدی . کی از مجردی مرده؟

فعلا عجله نکنید. سنتون هم بالا نیست! روی خودتون کار کنین تا زمانی که ازدواج کردین، زندگی باثباتی داشته باشین. الان خانوم مجرد هم زیاد هست، پس نگران تمام شدن گزینه های ازدواج نباشید

کج کلاه خان یارمه
این همه میگن عشق چیه م من تو این سن ندیدم . والا عشقی ندیدم . فقط توقع بوده . احترام کنی هت احترام م ...

هرجور خودتون صلاح خودتون رو میدونین🤷🏻‍♀️

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

از دست این کاربرای نوجوون عاشق پیشه!

بهرحال شما اگر قصدت اذدواج کردن نیست و هرکسی چیزی بگه شما هزار بهونه داری و فقط اومدی بقیه تابیدن کنن تا خیالت راحت شه

نمیخوای نکن 

بقیه کاربرها دارن نظرشون محترمانه میگن لازم نیست ب بقیع توهین کنی

راه حلش دوست داشتن فردی هس که میخوای باهاش ازدواج کنی ، آدما کسایی رو که دوست دارن چه بدی چه خوبی بلاخره میپذیرن و کنار میان ولی کسی رو دوست نداشته باشی هر چقدر هم خوب باشه با ریز ترین کارش ازدواجتو به جهنم میکشونی سنتی زن نگیر سنت خوبه شرایط داری برو بیرون اجتماع ببین از کی خوشت میاد برو جلو تنها راهش همینه

بهرحال شما اگر قصدت اذدواج کردن نیست و هرکسی چیزی بگه شما هزار بهونه داری و فقط اومدی بقیه تابیدن کن ...

من ب شما توهین کردم؟ دقیقا همین اخلاق رو مخ خانما ک منطقیم بهشون چیزی بگی میگن توهین کردی