2777
2789
یآ خدا چه عجیب ولی خب زندگیتون دچار یکنواختی نمیشد دیگه😂😂😂😂

خخخخخ دقیقا! بقیه صندوق دارا محیط کار براشون یکنواخت و خسته کننده بود، واسه ما تا خشتک هیجان داشت! البته توی فروشگاه ما هم اونایی که مورد لطف حسابدار یا سرکارگرا یا صاحب کارمون نبودن بدبخته دو عالم میشدن از بس که همه آزارشون میدادن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خخخخخ دقیقا! بقیه صندوق دارا محیط کار براشون یکنواخت و خسته کننده بود، واسه ما تا خشتک هیجان داشت! ا ...

اره دیگه اینشم سخته آدم باید اینجور جا ها زرنگ بازی دربیاره وگرنه کلاش پس معرکس 

حالا تو سمت کدوم بودی ؟😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دیگه اینشم سخته آدم باید اینجور جا ها زرنگ بازی دربیاره وگرنه کلاش پس معرکس حالا تو سمت کدوم بود ...

منو فامیلمون برد سرکار، چون خودش توی تیم حسابدارمون بود منو هم برد توی اون تیم  

طرف مقابل پدرمو در آوردنا،بارها خواستم از اونجا برم از دست اذیتاشون،یا فامیلمون مانع شد یا حسابدارمون

ولی بعدها تبدیل به یه نیروی شدیدا محبوب شدم! دیگه 90 درصد باهام خوب بودن! پاچه خوارا انقدر محبوب نبودن که من بودم! البته محبوبیتم برای حسابدارمون زیادی زیاد شد که مجبور شدم بیام از اونجا بیرون

منو فامیلمون برد سرکار، چون خودش توی تیم حسابدارمون بود منو هم برد توی اون تیم طرف مقابل پدرمو در آ ...

وااااای یعنی پس حستبدارتونم هول بوده دیگه 

خوب کردی آدم اینجور جا ها یهو دیدی بلا ملا سرش آوردن بخ خدا 

وااااای یعنی پس حستبدارتونم هول بوده دیگه خوب کردی آدم اینجور جا ها یهو دیدی بلا ملا سرش آوردن بخ خد ...

اون موقع که هول نبود، عاشقم شد!

اول گفتم محل ندم، ولی دیدم داره حرف از مردن زنش میزنه، منم ترسیدم یه بلایی سر زنش بیاره،زدم بیرون از اونجا

اون موقع که هول نبود، عاشقم شد!اول گفتم محل ندم، ولی دیدم داره حرف از مردن زنش میزنه، منم ترسیدم یه ...

ابلفضضضضضض چه آدمای کثیفی پیدا میشن زن داشت بعد رو دختر مردم چشم گذاشته بود 

ابلفضضضضضض چه آدمای کثیفی پیدا میشن زن داشت بعد رو دختر مردم چشم گذاشته بود

دو تا بچه هم داشت بابا

من دوتا از شغلام رو بخاطر همین مردای متأهل از دست دادم

اولیش 

تو آژانس هواپیمایی بود 7سال پیش

3 تومن😬

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
مددکارم و حقوق اداره کار

عزیزم مددکار کجا مشغول میشن برا کار؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

مغازه آبمیوه بستنی!

ماهی ششصد!

ولی چن برابر بستنی میخوردم 🤣🤣🤣🤣

بعد ۳ ماه بیرونم کردن  حقوقمم خیلی کمتر دادن

ولی من اصلا ناراحت نبودم چون میدونستم خییییلی بیشتر از اینحرفا چیزی خوردم🤣🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.