2777
2789
عنوان

خرید با نامزدم

355 بازدید | 59 پست

بچه ها ما عقدیم و کلا رسمش نداریم توی دوران عقد خرجی یا چیزی از نامزدمون بگیریم..توی هرمناسبتی یه تیکه طلا گرفته درآین حد بوده ولی خرجی بگیرم یا باهاش برم خرید نه خیلی کم ...ما شب یلدا رفتیم خرید کردیم برای همدیگه یلدایی مراسم کوچیک داشتیم منم شال پالتو بوت کتونی خریدم اونم پاور لباس بافت گرم کتونی شلوار خرید منم همین دیروز دیگه دیدم نیازه و توی عمل انجام شده گفتم بریم برام شلوار بخریم..الان میگه شلوار نپوش لباسای یلداییتم میتونی بزاری کنار برای عید بپوششون..به نظرتون عرفا نباید عید امسال با خودش برم برای خرید لباس؟سال پیش برآم النگو و کارت هدیه اینا هدیه داد ..از طرفیم به نظرم این مدلی گفتن قشنگ نبود چون منم تا الان توقع چیز خاصی نداشتم هرچیم طلا داده آخرش میره خونه خودش

خودشم هی تاکید داشت من لباسامو میزارم عید بپوشم شلوارم که خریدیم گفت نپوشیا بزار کنار برای عيدت بپوش 

الان چجوری بگم چی بگم به نظرتون چون احساس میکنم این حرفو مامانش انداخته توی دهنش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چطور بهش این حرفو بزنم

عزیزم واضح بگو کاش این طور بیان نمیکردی

احساس کردم خساست داری به خرج میدی

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.

یعنی جدی گفت نپوشیش؟اگه جدی بود نپوشو یدونه واسه خودت بخر

خب اون باید بخره اخه چرا من بخرم؟اگرم خودم بخرم دلم میخواد بفهمه وظیفه خودش بوده و من انجام دادم

خب خداروشکر مطمعن شدم حرفش زشته اما مطمعنم مامانش یادش داده

عزیزم سن هاتونو میتونم بپرسم

لایک نکنید❌️لطفا اونجایی که ازمتن‌م خوشتون اومد منو لایک نکنین فقط وقتی خودم خواستم مررسی🙏🏽کاربری دست سه نفرمونه لطفانگین تاپیک ها باهم جورنیست.