2777
2789
عنوان

خیانت نامزدم با چت

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 47 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه من اصلا آدم حساسی نیستم. ما درباره همه چی باهم صحبت میکردیم و حتی درباره دوست دخترهای قبلیش کلی ب ...

فقط یه چیزی بهت بگم. اگه ویژگی های دیگش خوبه زود از کوره در نرو. فکر کردی بقیه مردها چی هستن. طرف بعد ۲۷ سال زندگی مشترک و داماد و نوه رفته کثافتکاری. زن و شوهر هم دکتر بودن دخترش و دامادش هم دکتر. فکر نکن بری زن یکی دیگه بشی خیلی تحفه خوبی گیرت میاد. به خصوص مذهبی ها و نمازخون ها. هر چی دیدم عوضی بودن.

فقط یه چیزی بهت بگم. اگه ویژگی های دیگش خوبه زود از کوره در نرو. فکر کردی بقیه مردها چی هستن. طرف بع ...

آره حرفتو چشم بسته قبول دارم. همشون یه گوهن. ببخشید البته.

من احتمالا دیگه تا آخر عمرم بخوام تنها بمونم چون هرکی رو دیدم خائن بود

اسی تو دلتو خالی نمیکنم ولی اگه ببخشی چند سال دیگ اینموقع تاپیک میزنی حاملم خیانت کرده فلان

کاملا درسته عزیزم. من به یه هفته دیگش هم دیگه اعتمادی ندارم چه برسه چند سال دیگه. هی بهش میگفتم اگه چیز بدی نگفتی توی چت پس شماره دختره رو بده باهاش صحبت کنم. اونم همش طفره رفت و نداد 

چه باسیاست و موذیه توام ساده همینکارو عین خودش بکن ببین چجوری برخورد میکنه چقدر برای خودش ارزش قائله

فقط اینجوری بهت بگم که اگه برعکس بود این قضیه من الان مرده بودم چون منو کشته بود. ولی واسه خودشون ایراد نداره

فقط یه چیزی بهت بگم. اگه ویژگی های دیگش خوبه زود از کوره در نرو. فکر کردی بقیه مردها چی هستن. طرف بع ...

عزیزم ربطی ب نماز خون و مذهبی اصلااا نداره ها عزیزم

من پولدار سرب زیر هم دیده ام هم پولدار اشغال

هم کسی ک نون شب نداره و کثیف دیده ام هم سر بزیر 

ولیییی بازمم ینا کلا در ظاهر بوده

من ب شخصی ب قدری احترام میزاشتم یگفتم یاخدا بزرگ ک شدم راه معرفت اینو میرم

بعد دیدم چ چیزی بوده

حالا مارک نمیزارم خدا نزاره جلو راه هرکسی

ولیی بازمم عزیزدلم حتی راجب خودتم نگو هرگزِ هرگز

فقط اینجوری بهت بگم که اگه برعکس بود این قضیه من الان مرده بودم چون منو کشته بود. ولی واسه خودشون ای ...

خودشیفتس 

خودشیفته همچی و برای خودش خوب برای بقیه بد میدونه 

ادم خطرناکیه همیشه حواستو جمع کن یجا چنان بلایی سرت بیاره