2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و داشتن مشکلات ماورایی مساویی با نداشتن اعتماد بخدا و نخواندن نماز

خب درمورد اونایی که بی اعتقادن و سالمن نظرت چیه؟

من خیلی با اعتقاد بودم

این بیماری باعث شد ایمانم کمتر بشه

خب درمورد اونایی که بی اعتقادن و سالمن نظرت چیه؟من خیلی با اعتقاد بودماین بیماری باعث شد ایمانم کمتر ...

من که نمیدونستم وضعیت ایمان شما کم شده خودت گفتی و چیزی که دیده بودمو گفتم اکثرا ادمایی که اعتماد به خدا ندارن و نماز نمیخونن این مشکلات دارن 

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨

پس اینهمه ادمایی که زندگی پس از مرگ رو دیدن مشکل روانی دارن؟

چند درصد ممکن راست بگن‌؟ دانشمندا میگن مغز موقع مرگ شروع میکنه مرور کردن زندگی از اول کودکی، شاید اونا هم ی توهمیه مثل اونا 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
چند درصد ممکن راست بگن‌؟ دانشمندا میگن مغز موقع مرگ شروع میکنه مرور کردن زندگی از اول کودکی، شاید او ...

اینطوری که فکر کنیم کل زیربنای زندگیمون زیرو رو میشه

یعنی زندگیمون هیچ و پوچ بوده؟

اینطوری که فکر کنیم کل زیربنای زندگیمون زیرو رو میشهیعنی زندگیمون هیچ و پوچ بوده؟

از نظر منکه هست مگر اینکه ما چندین بار به دنیا بیایم و فرصت زندگی داشته باشیم

وگرنه زندگی سراسر نامردی و بی عدالتی میشه،  یکی  پونزده سالگی میمیره و هیچ گناهی نداره بره بهشت، یکی صدسال زندگی کنه و هزارتا گناه کنه بره جهنم.... یکی خانواده پولدار داشته باشه و سلامتی و تا آخر عمر عشق و حال،  یکی از فقر مجبور به گدایی و تن‌فروشی بشه و بره جهنم 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش