2777
2789
عنوان

دانشجو رشته پیراپزشکی بیاید

418 بازدید | 38 پست

دخترا هست رشته پیرا پزشکی باشه دکتر پرستار هوشبری و... خوانده باشه بیاد کارش دارم لطفا هم دانشگاه هم باشه فرقی ندارد بیاد و کسی هست از تو سایت که مهاجرت تحصیلی کرده باشه یا رفته باشه انور بخوانم درس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر اون طرف از ذهنت بکن بیرون عزیزم 

دلار ۸۰تومن کجا میخوای بری 

همین پنج شنبه نبودی قیامت بود از دانشجوهای انتقالی برای ازمون داخل به کشور تازه عزیزم قانون‌۲درصدی هم گذاشتن

تموم کنی ازمون ملی داری 🙂

من ترم ۷ پرستاری ام

راضی هستی که این رشته هستی محیطش چطوره کدوم دانشگاه و چه شهری کلا به نظرت به بقیه میگی بیان این رشته ارزش داره بخوانن براش و کلا هرچی که فکر میکنی مثلاً باید بگی به من برای انتخاب رشته بهتر مررررسسیی

راضی هستی که این رشته هستی محیطش چطوره کدوم دانشگاه و چه شهری کلا به نظرت به بقیه میگی بیان این رشته ...

من دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهرانم اما این ترمای اخرو اومدم شهر خودم ( اصفهان) 

آره من راضیم سطح علمی دانشگاه و اساتید و دانشجویان واقعا بالاست ، کلا پرستاری جای پیشرفت داره ، اگه دکترا بگیری از بالین میای بیرون و دیگه سختی های بالین رو نداری و هیات علمی میشی 

واسه کار هم بخش های ویژه عالیه واقعا باید اکسپرت باشی و سوادن بالا باشه و پرستیژ زیادی داره به خصوص CCU

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
فکر اون طرف از ذهنت بکن بیرون عزیزم دلار ۸۰تومن کجا میخوای بری همین پنج شنبه نبودی قیامت بود از دانش ...

وای توروخدا من همین طوری هم ناامید داغون هستم من که نه فعلا پول ندارم نه زبانم اوکیه ولی خوب ی تیمچه امیدی داشتم که ی سال بچسبم بهش بخوانم زبانم خوب سه و کلا برای دانشگاه برم ولی خوب چون اگر بخوام این جا برم دانشگاه فکر نمیکنم خیلی ارزش داشته باشه با این وضعیت و شرایط موجود تو جامعه 

من دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهرانم اما این ترمای اخرو اومدم شهر خودم ( اصفهان) آره من راضیم سطح عل ...

مممرسسسی بعد چه طوریه مثلاً کتاب هاتون هر روز امتحان هست خوب من ی آدمی هستم که سر کلاس اصلا نمی‌فهمم اصلا بعد باید فیلم اینا بینم به نظرت میشه تو این رشته موافق بشم چون این درس ها رو که نمیشه با فیلم دید و مثلاً الان شیفت اینا ندارید تو بیمارستان نمیرید 

وای توروخدا من همین طوری هم ناامید داغون هستم من که نه فعلا پول ندارم نه زبانم اوکیه ولی خوب ی تیمچه ...

عزیزم کالج میری یکسال برای زبان اموزش میدن 

ولی عزیزم پدرت اگه پولداره برو

حتی بورسیه هم بشی پول کمی میدن باز باید ساپورت مالی داشته باشی 

ی عدد زخم خورده 😂😂😂

من دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهرانم اما این ترمای اخرو اومدم شهر خودم ( اصفهان) آره من راضیم سطح عل ...

خوشبحالت:)

منو بگو ک هیچ ع ن ی قبول نمیشم:)

رتبت خیلی خوب بود ن؟

خوشبحالت خداروشکر کن ک بت استعداد و هوش و شانس و همه چی داده ک انقد خوشبختی

عاشق گربه ها🥺❤️
مممرسسسی بعد چه طوریه مثلاً کتاب هاتون هر روز امتحان هست خوب من ی آدمی هستم که سر کلاس اصلا نمی‌فهمم ...

نه هر روز که امتحان نیست ، هر ترمی یه میان ترم داره و یه پایان ترم . ممکنه بعضی استادا این وسط کوییز بگیرن. حقیقتا درسامون خیلی سخته و کلی رفرنس قطور داریم اگه میخوای نمرت عالی بشه باید واقعا درس بخونی. از ترم ۲ کارآموزی بیمارستان شروع میشه تا ترم ۶ هفته ای سه روز کارآموزی داریم البته تعداد روزا توی ترم ۲ کمتره به تدریج بیشتر میشه تا ترم ۶ که به ۵۵ روز کارآموزی میرسه 

ترم ۷ و ۸ دیگه درسی باقی نمونده و کلاسی توی دانشگاه نداریم فقط میریم بیمارستان ، دانشگاه تهران و اصفهان مثل پرسنل شیفت میدن به دانشجویان سال آخر ( ۲۰ شیفت در ماه) از بقیه دانشگاه ها خبر ندارم

خوشبحالت:)منو بگو ک هیچ ع ن ی قبول نمیشم:)رتبت خیلی خوب بود ن؟خوشبحالت خداروشکر کن ک بت استعداد و هو ...

من رتبم ۳۰۰۰ منطقه ۱ شد 

متاسفانه باید بگم انسان ها به داشته هاشون راضی نیستن، تو دوست داری جای من باشی و من دوست داشتم پزشکی قبول شم 🥺

انشاالله خدا به دلامون آرامش بده💔

به نظر شما به شرط قبولی اگه یه نفر اصفهانی بره دانشگاه اصفهان پزسکی بخونه بهتره با دانشگاه تهران؟ اینجا شهر خودشه. مشکلات خوابگاه نداره. خونشون حتی نزدیک دانشگاهه. بیمارستاناش هم که توی شهر خودشه. ولی دانشگاه تهرانم بهترین دانشگاهه خوب و نمیشه ازش گذشت راحت.مخصوصا که طرف بخواد تخصص هم بگیره.

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
من رتبم ۳۰۰۰ منطقه ۱ شد متاسفانه باید بگم انسان ها به داشته هاشون راضی نیستن، تو دوست داری جای من با ...

خوشبحالت...

اوهوم دیدی؟!

هروقت دلت پزشکی خواست یاد ی بدبختی مثل من بیفت ک ن جایگاه تورو داره ن پزشکیه....البته ک من دامپزشکی میخواستم:)

عاشق گربه ها🥺❤️
به نظر شما به شرط قبولی اگه یه نفر اصفهانی بره دانشگاه اصفهان پزسکی بخونه بهتره با دانشگاه تهران؟ ای ...

اگه پزشکی تهران میاره صدرصد تهران 

واقعا سطح علمی دانشگاه تهران خیلی بالاست من خودم ۶ ترم اونجا درس خوندم سال آخر به دلایلی مجبور شدم اصفهان مهمان شم.

البته پزشکی تهران یه زمانی خیلی سخت و محال بود قبولیش ، اما امسال دیدم با رتبه سه رقمی هم قبول شدن 

ولی خب در کل عالیه ، تهران قبول نشد بزنه شهید بهشتی حتما