2777
2789
عنوان

نتیجه ای ک از کشف مطلب و دعای هفت شب گرفتم🪄

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 82 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه برا یکی تعریف کردم البته برا یه آقا چطور مگه؟ و اینکه نصف روز تو خواب و بیداری همچین چیزی دیدن د ...

برای هرکسی فرق داره

یکی روزا تعبیر میشه یکی شبا یکی همیشه و یکی گاهی اوقات

خوابو نباید تعریف کردممکنه تعبیرش عوض شه یا تعبیر نشه

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
یعنی چی نفهمیدم با خوندن دعا تو خواب و بیداری چیزی میبینی؟

ن میگن قبل خواب بخونی تو خواب میبینی ولی من نصف روز چیز عجیبی دیدم تو خواب و بیداری برام جالب شد

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

برای هرکسی فرق دارهیکی روزا تعبیر میشه یکی شبا یکی همیشه و یکی گاهی اوقاتخوابو نباید تعریف کردممکنه ...

عجب غلطی کردم

ببین ب اون کسی ک گفتم هم راجب این قضیه کم و بیش خبر داشت

ینی قصد بدی نداره اونم حتی اون پسره رو ندیده 

خیلی کار بدی کردم؟؟ 

و اینم بگم تعبیرش دقیق مطابق نیتم بود

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من ۷ روز با رعایت آداب اون ۶ سوره رو خوندم هیچی ندیدم ولی

منم خوندم یه بار ندیدم گاهی صلاح نیست بدونیم

این دستور وحی منزل نیست که قطعا جواب بده فک کنم بستگی به سوالمون داره

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸