2777
2789

بچه ها ببخشید اول اینو بگم اگه مشکلی نیست من امروز ظهر تو خواب و بیداری یه چیزایی دیدم نمیتونم گفتن تعبیرش میتونه مشکل ساز باشه یا نه 

ولی اگه میدونید بگید تا اینجا کامنت کنم ک چی دیدم و برام عجیب بود ک چرا نصف روز همچین چیزی دیدم

اینم بگم هنوز ۷ روز نشده ۳ روزه دعارو میخونم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

عزیزم به هیچ وجه تعریف نکن

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط روش کشف مطلبتو بگو

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
عزیزم به هیچ وجه تعریف نکن

اخه برا یکی تعریف کردم 

البته برا یه آقا 

چطور مگه؟ 

و اینکه نصف روز تو خواب و بیداری همچین چیزی دیدن درسته تعبیرش؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

اخه برا یکی تعریف کردم البته برا یه آقا چطور مگه؟ و اینکه نصف روز تو خواب و بیداری همچین چیزی دیدن د ...

خواب ظهر مگه تعبیر داره؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .