2777
2789

اگه از من بپرسی، میگم تموم پختگی ها

و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛

جدا شدن از یک عشق،

جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی،

جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی.

جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی.

تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن.

تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چارتا اتفاق بد خلاصه نشه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عمیقا موافقم.

تو زندگیم، ۲تا جدایی، باعث شدن، به اون بلوغ برسم.

جدایی از مامانم کمک کرد، به کسی وابسته نشم و نباشم که خیلی جاها کمک حالم بوده.

جدایی از فرد سابق زندگیم که کمک کرد، به لحاظ مالی و احساسی مستقل شم و پیشرفت کنم.

خیلی سخت و دردناک و تلخ بودن، ولی ، ازم، یه آدم قوی ساختن.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

دنیا درعین سادگی پیچیدس، یعنی یک مورد درنظر بگیری عمقی نگاه کنی یه دنیاس، همه چیر بایداهمیت داده بشه، سخته فهم میخواد ازکنارهیچ چیز نگذشتن، اتفاقات زندگی خیلی چیزا روبرامون روشن میکنه،