2777
2789
عنوان

چله ازدواج برادرم

902 بازدید | 82 پست

بچه ها چله ای میشناسین‌ ک برا ازدواج خونده باشین و حاجت روا شده باشین ؟

من میخوام برا ازدواج سریع و موفق برادرم چله بردارم‌ یه دختز خوب نصیبش‌ بشه تا خوشبخت شه اما چه چله‌ ای صدردصده ؟

چرا حق شناس و یکی از نی نی سایتی ها گفتن ولی خوندنش‌ ب مدت چهل روز واسه ما خانوما‌ سخته و خب اون‌ ۷ روز چیکار کنیم؟

میشه اگه چله ای میشناسین‌ که برا ازدواج حاجت قطعی‌ میده معرفی‌ کنین و بگین طریقه انجامش‌ رو 

مرسی دعاتون میکنم به بردارم هم دعا کنین ازدواج خوبی نصیبش‌ بشه تا آخر امسال (:

اون ۷روز باید نائب بگیرید

من ۲۱روز پشت سرهم بدون وقفه خوندن سوره طاها رو شنیدم

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

ختم 14 هزار صلوات به نیت 14 معصوم 

هزارتای اخر نگهمبداری ک مال امام زمانه وقتی حاجتتو گرفتی میفرستیش

خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺خدایا شکرت امروز 12/10/1403ماهم سند خونمونو گرفتیم 😍خوب زندگیم تو دادی خدایا بابتش شکرت خیلی هم شکر بد زندگیمم تو دادی اگه ناشکری کردم بچگی کردم ک بعدش فهمیدم چیو خواستی بهم بفهمونی و درواقع اون چیزی که من بهش میگم بد زندگیم اونم خوب بوده❤️خدایا به اون کسی امضامو تا اینجا خوند هرچیزی خیرشه بهش بده به دلشم ارامش بده 🤲🏻 میشه یه صلوات مهمونم کنی خدا بهم فرزندان صالح و سالم بده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ب جا چله، بگردین براش، منم یه دختر دم بختم ولی بعضیا بجای پیدا کردن دنبال دعان، تو جاهای عمومی ببینین کسی نیست به آشناها هم بسپارین، 

وقتی بفهمی میبخشی، اگه کسیو نبخشیدی بدون اونو نفهمیدی
جواب میده واقعا؟

من نتیجه گرفتم ازش شکر خدا

اگه صلاح باشه بله

خدایا خودت جور کن بتونم خونه دار بشم🥺خدایا شکرت امروز 12/10/1403ماهم سند خونمونو گرفتیم 😍خوب زندگیم تو دادی خدایا بابتش شکرت خیلی هم شکر بد زندگیمم تو دادی اگه ناشکری کردم بچگی کردم ک بعدش فهمیدم چیو خواستی بهم بفهمونی و درواقع اون چیزی که من بهش میگم بد زندگیم اونم خوب بوده❤️خدایا به اون کسی امضامو تا اینجا خوند هرچیزی خیرشه بهش بده به دلشم ارامش بده 🤲🏻 میشه یه صلوات مهمونم کنی خدا بهم فرزندان صالح و سالم بده

نمیشه که اخه کسی رو نمیشناسم‌ که بخواد انجام بدهچن بار در روز سوره طاها؟

مامانی خواهری؟؟

۱بار

میشه برام دوتا صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه برم سرکار و سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

عزیزم ب جا چله، بگردین براش، منم یه دختر دم بختم ولی بعضیا بجای پیدا کردن دنبال دعان، تو جاهای عمومی ...

همه جا رو میگردیم‌ از همه میپرسیم‌ کسی رو میشناسی معرفی کن‌ اما‌ یا کسی که معرفی میشه مناسب نیس یا شرایطش‌ خوب نیس ما از گشتن‌ و رفتن به خواستگاری رسیدیم به چله خوندن

همه جا رو میگردیم‌ از همه میپرسیم‌ کسی رو میشناسی معرفی کن‌ اما‌ یا کسی که معرفی میشه مناسب نیس یا ش ...

پیدا میشه انشاله، باید توقع کمتر شه

وقتی بفهمی میبخشی، اگه کسیو نبخشیدی بدون اونو نفهمیدی