وزنم ۸۵ قدم ۱۷۲ هست. فامیلا میگن اندامم خوبه رونام و باسنم هست فقط ولی الان شکم دراوردم خیلی این موضوع اذیتم میکنه ۶ ماهه نامزدم چرا نمیدونم هرکی شوهر میکنه چاق میشه منم الان چاق شدم میخوام لاغر بشم ولی نمیخوام باشگاه برم ولی کم کاری تیروئید و تنبلی تخندان دارم ریختم بهم ولی اونارو درمان میکنم
رقص که دارم حلقه هم امتحان میکنم. ولی اصلا استعداد لاغری ندارم. ولی کم کاری تیرویید و تنبلی تخمدان ه ...
من هم تیروئید کمکار هم هاشیموتو و هم تنبلی تخمدان داشتم ...اینها تاثیر دارن ولی دلیل اصلی چاقی ورودی بدنه که اگه کنترل بشه و کنارش ی کم تحرک باشه وزن کنترل میشه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اره. الان از دست دخترم قایمش کردم. این مدت خیلی وزنم رفته بالا. سایزم نشون نمیده ولی خودم میفهمم سنگ ...
پیاده روی هم خیلی خوبه واسه لاغری، اگه شرایطشو نداری مدت طولانی بری بیرون داخل خود خونه هم میشه در روز یک تا دو ساعت پیاده روی کنی طی یک ماه قشنگ نتیجش تو ظاهر مشخصه
اگه در کنارش طنابم بزنید که چه بهتر
یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!
من همین ک شیرینی نخوردم و لاغر شدم خودش درمان شد خداروشکر
من بخدا از چیزای شیرین بدم میاد فقط چون نامزد هستم فعلا خیلی میترسم از ایندم که میگن بچه دار نمیشه ادم و .... خیلی چیزای دیگه چون کم کاری تیروئید هم دارم نگرانم بشدت واقعا صحت داره?
خانوما تنبلی تخمدان رو چجوری درمان کنم وضعیت پریودام ریخته بهم دکتر هم فقط ال دی میده اونم من نمیتون ...
تنبای فقط با سالمخوری و پیاده روی کنترل میشه
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نگران نباش عزیزم اونهایی ک مثل من نازان مشکلشون چیز دیگس، بیشترشون مشکل نقص سیستم ایمنی و انعقادخون دارن یا هم کلا ذخیره تخمدان ندارن و پریودنمیشن کلا ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من دارم ولی میگن واسه ستون فقرات و..بده واسه همین نمیزنم
من چندساله میزنم هیچ مشکلی پیش نیومده
به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁 وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه
نگران نباش عزیزم اونهایی ک مثل من نازان مشکلشون چیز دیگس، بیشترشون مشکل نقص سیستم ایمنی و انعقادخون ...
الهیی عزیزم. دختر خاله من ۱۰ ساله باردار نمیشه خیلی دکتر رفته و خیلی کارای دیگه. الانم رفته ای وی اف بار اول که جواب نداده درکت میکنم عزیزم ایشالله مشکلت برطرف بشه مامان من ۷ سال نشد بعدش من شدم ۲ تا بچه ی دیگه بخاطر کیست بود مشکلش ایشالله به مراد دلت برسی ♡