2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی میگن بهترین نعمتی که توی بهشت هست اون خوراکی ها و قصر و نهر و فلان نیست اون حسی که به خدا داری و داشتن حس رضایت خداست 

تو هم از حال خوبت لذت ببر چیکار به ثواب داری عاشقی کن فقط همین

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

نمی‌دونم قرآن میخونم نماز میخونم یا شبا باهاش حرف میزنم گریه میکنم ولی از ترس نیست خیلی خوشحالم که ک ...

میشه دعا کنی واسم؟

آرامش می‌خوام 

حال خوب میخوام 

و اینکه اگه اون آدم قسمتم نیست مهرش از دلم بره کلا فعلا بهش فکر نکنم تا بتونم درس بخونم فعلا بره تا وقتی که خودش پیام داد تا وقتی که تونست دوستم داشته باشه نمیدونم چرا همش فکر میکنم الان زمان درستی نبود برا آشنایی و یه روزی قطعا میاد

ولی خیلی دوست داشتم تو زندگیم باشه یواشکی بهش بگو آدم خوبی باشه برا من خیر واسه من اون بشه اصلا اونو آدم خوب و عاشقی کنه بعدش برگرده 

همه میگن ولش کن لیاقت نداشته فراموش کن میگم باشه باز شب که میشه به یادم میاد 🥲میخواستم تایپیک بزنم یا برا خودم بنویسم دیدم شما اینجا اینجا اینطوری گفتی گفتم بگم برام دعا کنی 

خدارو کجا میشه پیدا کرد؟ خیلی دنبالشم خیلی تاختم ولی نیافتم،خدا رو چجوری باید حس کرد ؟کجاست ؟کجا بای ...

خودت باش نیازی نیست خیلی سنگین شروع کنی یکدفعه شروع کنی هرچی دعا و سوره و نمازه بخونی خودت باش اول باید توبه کنی با خدا خیلی خیلی حرف بزن هر شب حرف بزن شبا با یاد خودش بخواب یجوری حرف بزن باش که انگار داره از قلبت جوابت رو بهت میده بعد شروع کن نماز خوندن اول وقت بخون هر روز ی سوره هرچی دوست داشتی حتی کم باشه بخون نماز که میخونی معنی فارسیش هم توجه کن بش که بفهمی چقدر قشنگه نماز در آخر هم باید بهش اعتماد کنی و همه چی رو فقط از خودش بخوای