2777
2789
عنوان

وقتی تلفن زنگ میزند

187 بازدید | 11 پست

قسمت آخر چرا اینجوری بود تصور نمیکردم انقدر بی خود باشه به عنوان نویسنده اگه من بودم بک سااون رو میکشتم و یه دیالوگ جذاب هم آخرش میذاشتم مثلا ما مثل دو خط موازی بودیم هر کدوم راه خودمون میرفتم تا عاشق هم شدیم اما ما دو خط موازی بودیم...... 

یا مثلا پر مفهوم تر البته من نذر حلوا برا زنده موندن بک کردم ولی خب..... حداقل بچه دار میشدن 

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی شد تهش اسپویلش می‌کنی لوطفن؟

مامان بک دختره رو گرفته بود برا انتقام از بک سا اون الکی بعد دختره رو آزاد کرد بک واقعی هم آزاد شد بک الکی رو با تفنگ زد بعد بک ناپدید شد و دختره رفت بیمارستان بک رفته بود یه کشور جنگی و اینا دختره هم رفت اونجا بعد 6 ماه که خبری از بک نبود رفت و بعد اونو افراد اونجا گرگان گرفته بودن بک نجاتش داد و صحنه هم زیاد بود وسطش ولی بهم رسیدن

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱

دقیقاً منم انتظار بچه دار شدنشون داشتم و اینکه اونجا که رفتن آرگان خیلییییییی قشنگ و در عین حال مسخره بود احساس میکنم کارگردان ۱۰ قسمتو توی یه قسمت جا داده 😭🫠🫥