2777
2789
عنوان

چله ازدواج برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 89 پست
به زور از خدا نخواینتو ازدواج خانواده هام موثره ،خودتون و پدر و مادرتون به روز تر باشید ،با مردم بیش ...

اخه مشکل اینه ما میریم ولی شرایطشون‌ جور درنمیاد 

مثلا داداشم میگه نباید سنش خیلی پایین باشه زیر ۲۱ ۲۲ نباشه یا قیافه معمولی داشته باشه ولی خب اونایی ک ما میریم اینجوری نیست ینی اونی ک پیدا میکنیم اونی نیس ک داداشم بخواد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچوقت برای اعضا خانواده اینجوری از خودت نزار بجز بچه هات میدونم یه چیزی که میگم

باشه‌ ولی دارین میگین خانواده پس‌ باید از جون مایه گذاشت واسه خانواده ای ک هیچوقت ترکت‌ نکردن‌ و همیشه پشتت‌ بودن

عزیزم این چیزا اولا باید قسمت شه اگه به زور بخاین دختر پیدا میشه ولی چون وقتش نرسیده جواب رد می‌شنوی ...

درسته‌ ولی‌ ما‌ دنبال دختر خوبیم‌ که پیدا نمیشه 

سوره حشر کسی خونده حاجت گرفته باشه شما دیدین؟

باشه‌ ولی دارین میگین خانواده پس‌ باید از جون مایه گذاشت واسه خانواده ای ک هیچوقت ترکت‌ نکردن‌ و همی ...

دمت گرم چقد خوبه یکی آدم و انقد بخواد

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
درسته‌ ولی‌ ما‌ دنبال دختر خوبیم‌ که پیدا نمیشه سوره حشر کسی خونده حاجت گرفته باشه شما دیدین؟

یکی اینجا می‌گفت خواندم برای اینکه خاستگار بیاد و یه کیسی پیدا میشد ولی نباید قطعش کنی

خودمم خواندم خاستگار اومد دیگ نمی‌دونم از اون بود یا چی

خدایا شکرت   
شب اول رمضون ک فرداش میشه اول رمضون ۱۰۰۰ مرتبه خوندن سوره قدر هرشب تا سی شب قطعا جواب میده

ینی از شب اول ماه رمضون‌ شروع کنم‌ تا آخر ماه رمضون‌ و هرشب هزار بار سوره قدر بخونم؟

اینکه میگید صد در صد، فقط دست خداست

چله عاشورای شهید نوید صفری بگیرید

نماز اول وقت و مراقبه داشته باشید

چله حق شناس خانمها اون ۷ روز رو نائب میگیرن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
همه جا رو میگردیم‌ از همه میپرسیم‌ کسی رو میشناسی معرفی کن‌ اما‌ یا کسی که معرفی میشه مناسب نیس یا ش ...

مگه شرایط داداشتون چطوره

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

ما ان شاالله چله ترک غیبت میخوایم شروع کنیم هر کدوم از دوستان خواستید لایک کنید تگتون میکنم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀