2777
2789
عنوان

چند روز دیگه عروسیمه دارم دق می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 97 پست
میتونم درکت کنم اوایل سخته ولی بعد کم کم بهتر میشی اما همیشه ی غمی رو دل آدم هست ک هوایگذشته رو میکن ...

ممنونم عزیزدلم 

آره حس می کنم بهدخصوص همسرم اصلا درک نمیکنه 

مخصوصا وقتی اون اونده یه شهر دیگه 

من وقتی بگم دلم تنگ شده با خودش مقایسه میکنه 

در صورتی که همسرم و خانوادش کلا خانوادگی وابسته نیستن و بر عکس ما خانوادگی شدیدا آدم های وابسته ای هستیم 

واسه همینوترس دارم که نکنه همسرم مانع این بشه که برم و بیام 

الهی خوشبخت بشی عزیزمدختر منم تک فرزنده و بزرگترین آرزوی من و باباش سر و سامان گرفتن و خوشبختیشه . ح ...

چقدر قشنگ 

ایشالا دخترتون خوشبخت بشه 

خانواده من کاملا مشخصه غصه میخورن

تا حدی که بابام دیشب پرسید آخر هفته ها میای پیشمون دیگه

گفتم اخر هفته ها چیه هر روز میام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم عزیزدلم آره حس می کنم بهدخصوص همسرم اصلا درک نمیکنه مخصوصا وقتی اون اونده یه شهر دیگه من وقتی ...

اون بیشتر دلش تنگ میشه دسترسیش سخت تره تو مواقع حساس پدر مادرش با یه اراده پیشش نیستن

زیادی از دل تنگیت نگو اونم هوایی میشه بعد ها یهو میبینی همین میشه معضل بزرگ

ممنونم عزیزدلم آره حس می کنم بهدخصوص همسرم اصلا درک نمیکنه مخصوصا وقتی اون اونده یه شهر دیگه من وقتی ...

سعی کن همسرت با خانواده ات رابطه خوبی داشته باشن 

این خیلی خیلی بهت کمک میکنه

ن ک خانواده ات همش بهش سرویس بدن هاااا 

با هم رابطه خوبی داشته باشن 

وقتی مناسبتی چیزی هست خودش راضی باشه برین اونجا 

توم سعی کن شرایطی رو ب وجود نیاری ک بشه مقایسه کرد 

خصوصا اینکه تلاش کن ی جوری ی سری مراسما رو از عید و دورهمی خودت بگی بریم خونه پدرت تا ی وقت نگه همش پیش خانواده تو هستیم

اره بابا سنمم بالا بود هیچی دیگه بمرور عادت کردم از مامانم دور باشم ولی بازم هرروز بهش سرمیزنمالان ب ...

من این روزا ببشتر دوست دارم پیش خانوادم باشم 

و خنده داره یه خشمی درونم نسبت به همسرم دارم‌انگار اون داره منو جدا میکنه 

این قضیه درست میشه؟

اینطوری اصلا خوب نیست مشاور برو راهنماییت کنن اینجا بیای ممکنه حرفی بزنن ناراحت بشی

تراپی یه مدت میرفتم، بعد وقت نکردم 

تصمیم دارم بعد ازدواج دوباره شروع کنم 

البته تراپیستم میگفت یه دلیل اینکه نمیخوای از خانوادت جدا شی اینه که همسر به شدت سخت گیری داری و این تورو میترسونه توی ناخوداگاهت

همسرم شدیدا سخت گیر و کمال گراست ، دائم ازم ایراد میگیره و هیچ رفتاریم‌اونو راضی نمی کنه 

خوش به حالتونکاش من و خانوادمم محکم بودیم

شما باید محکم باشی

اخرش خودت میمونی و همسرت 

وابسنگی تا یه حدی معقول هست بیشتر از حدش خودت ناراحت میشی و سختی میکشی 

هرهفته سر بزن ب پدرومادرت 

از اینکه کنار همسرت ارامش داری و خوشحالی 

همینا برای خانوادت کافیه 

همین ک بدونن شما از پس زندگی برمیای خوشحال میشن

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
عزیزم. ان شاءالله خوشبخت بشی. هرچی تو خوشبخت تر و خوشحالتر باشی مامان و بابات هم شادترن.منم تک دخترم ...

وای منم دقیقا، چند باری که سفر رفتم به قول شما اصلا دلم‌نمیخواست بهم خوش بگذره بدون اونا

ولی کم کم بهتر شد ، ولی بازم ته دلم موقعی که میریم سفر یه جوریه

عزیزم ناراحتی و دلتنگیت خیلی طبیعیه.

منم همسن شما بودم تقریبا که ازدواج کردم. اوایل خیلی دلتنگ میشدم. بیشترشم به خاطر لین بود که نگران خانوادم بودم. ولی واقعا گذر زمان همه چیزو درست کرد و همه به شرایط جدید عادت کردن.

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
اون بیشتر دلش تنگ میشه دسترسیش سخت تره تو مواقع حساس پدر مادرش با یه اراده پیشش نیستنزیادی از دل تنگ ...

دقیقا سعی دارم زیادی از دلتنگیم‌نگم و این قضیه رو بزرگ‌نکنم 

حتی وقتی بهم میگه با هم میریم‌بهشون سز میزنیم میگم نه بابا تو کاراتو کن من هر روز میرم سر میزنم‌میام