2777
2789
عنوان

چند روز دیگه عروسیمه دارم دق می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 97 پست
هفته اول رو اصلا نرو

وای اصلا نمی تونم 

من خالم شب عروسی رفت خونه مامانش اینا خوابیدن انقدر وابسته ایم

الانم هر روز خونه‌ مامانش ایناست 

من بدبختی شاغلم (البته کار خودمه آزاد ترم) نمیدونم چجوری برنامه ریزی کنم 

کارمون با همسرم با همه 

چقد سوسولی اسی 

تو الان باید ۲تا بچه هم داشته باشی

هم سن منی 

با اینکه من ۵ساله از ازدواجم میگذره و همش شهرهای دورافتاده بودم ولی محکم بودمو و هیچوقت دم از دوری و غربت نزدم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مطمعا باش غصه نمیخورنشما هم خیلی زود عادت میکنینطوری که وقتی میرین خونشون دلتون میخواد زود برگردین خ ...

آره خیلیا اینو میگن 

خانوادم ولی فک کنم خیلی غصه بخورن

ار الان تو صورتاشون می فهمم

همش‌میگم کاش خواهری برادری چیزی داشتم 

وای اصلا نمی تونم من خالم شب عروسی رفت خونه مامانش اینا خوابیدن انقدر وابسته ایمالانم هر روز خونه‌ م ...

اینطوری اصلا خوب نیست 

مشاور برو راهنماییت کنن 

اینجا بیای ممکنه حرفی بزنن ناراحت بشی

خدااایی شما راضید از ازدواج با پسر اصفهانی؟؟؟مادرشوهرتون دخالت نمی کنه؟

شوهرم خیلی خوبه که ریسک کردم اومدم

خانوادش شاید اونی نباشن که دام میخاد ولی بحث دخالت باشه مادرشوهر تهرانی شمالی اصفهانی نداره عزیزم

اخرش خانواده شوهر اسمشون روشه:)

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

عزیزم. ان شاءالله خوشبخت بشی. هرچی تو خوشبخت تر و خوشحالتر باشی مامان و بابات هم شادترن.

منم تک دخترم و به شدت به مامانم وابسته بودم. واقعا سخت بود. تازه خونه م هم به مامانم دور بود با ماشین نیم ساعتی راه بود. ولی زود زود میرفتم خونه شون گاهی هم شب میموندیم. کم کم عادت میکنی که سه چهار روز نبینیشون. ولی واسه من سختتر از این دوری مسافرت و تفریح رفتن بدون مامان و بابام بوو.اولاش واقعا بهم خوش نمیگذشت، حتی اصلا دلم نمیخواست که بدون اونا بهم خوش بگذره. اما هم گذر زمان هم این که دیدم واقعا از خوشی و استقلال من خوشحالن باعث شد این حسم از بین بره.

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
چقد سوسولی اسی تو الان باید ۲تا بچه هم داشته باشیهم سن منی با اینکه من ۵ساله از ازدواجم میگذره و همش ...

انصافا این چ طرز گفتنشه آخه!!!

ینی چی تو الان باید دوتا بچه داشته باشی!!!

آره خیلیا اینو میگن خانوادم ولی فک کنم خیلی غصه بخورنار الان تو صورتاشون می فهممهمش‌میگم کاش خواهری ...

الان مثلا من یه خواهر دارم خیلی برای پدر مادرم بچه خوبیه؟؟؟ یا برای من خواهری میکنه؟

اخرش خودتی و خودت باید بتونی گلیمت از اب بکشی بیرون

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

انصافا این چ طرز گفتنشه آخه!!!ینی چی تو الان باید دوتا بچه داشته باشی!!!

یعنی دست از سوسول بازی بردار 

منظورم این بود ن حالا صرفا دوتا بچه داشته باشه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-