2777
2789
عنوان

چند روز دیگه عروسیمه دارم دق می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 97 پست
سعی کن همسرت با خانواده ات رابطه خوبی داشته باشن این خیلی خیلی بهت کمک میکنهن ک خانواده ات همش بهش س ...

خانوادم باهاش خیلی خوبن 

خیلی

ولی اون انقدد سخت گیره که حد نداره هیچی راضیش نمیکنه 

تا این حد که چند سال پیش دعوای شدید داشتیم که چرا یکی از اعضای خانوادت برای تولد من (که توی خونه ما بود) چرا شلوار اسپورت پوشیده بود چرا رسمی نپوشیده بود

ینی خودم باورم نمیشد همچین چیزی میگه 

نمیدونستن بخندم یا عصبانی باشم 

دعوای شدیدااااااا

وای منم دقیقا، چند باری که سفر رفتم به قول شما اصلا دلم‌نمیخواست بهم خوش بگذره بدون اوناولی کم کم به ...

تو این دنیای بی رحم انقدر صعف نشون دادن اصلا خوب نیست

تو خودت قراره مادر و تکیه گاه بشی

اونموقع چکار میکنی؟ میخای بچتم مثه خودت بشه؟

همه پدر مادرشونو دوست دارن از دوری دلتنگی میکنن 

اما این که واسه دوتا کوچه بالاتر فاصله انقدر بی تابی میکنی طبیعی نیست !! 

یجا تو زندگی پدر مادر نیستن به دادت برسن یا کاری بر نمیاذ ازشون میخای چکار کنی!؟ من از تو دوسال بزرگترم اگر بگم چه چالش هایی رو تنها گذروندم که روزگار مجبورم کرد که این دلتنگی تو پیشش چیزی نیست!

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظری ندارمچون من از تهران اومدم اصفهان😐

من تهرانم، ولی عاشق اصفهانم ، بچه بودم زیاد میرفتیم چون عموم اونجاست، بعد ازدواجم هم عیدا با همسرم میام اصفهان ، واقعا بهشته واقعا نصفه جهانه هر چی بگم کم گفتم از زیبایی هاش و تمیزیش و …🤩

خانوادم باهاش خیلی خوبن خیلیولی اون انقدد سخت گیره که حد نداره هیچی راضیش نمیکنه تا این حد که چند سا ...

خب پس چرا عزیزم میخای ازدواج کنی باهاش؟ اینکه رو شلوار مهمون حساسه بعدا چکار میخاد بکنه؟

من تهرانم، ولی عاشق اصفهانم ، بچه بودم زیاد میرفتیم چون عموم اونجاست، بعد ازدواجم هم عیدا با همسرم م ...

شهر خیلی خوبیه بهار و تابستون رویایی داره

ولی متاسفانه زمستونای خیلی الوده داره☹️

خب پس چرا عزیزم میخای ازدواج کنی باهاش؟ اینکه رو شلوار مهمون حساسه بعدا چکار میخاد بکنه؟

نمیدونم واقعا چیکار باید بکنم 

چند ساله عقدیم 

پسر خوبیه

ولی حس میکنن هنوز اونقدری که باید بالغ نشده ازم ۲ سال بزرگتره

اوایل اینقدر سخت گیر نبود

یا من نمیفهمیدم

الان خیلی سخت گیره

قطعا منم اشتباه هایی داشتم مقابلش ، مثلا همین وابسنگیم بهدخانوادم 

ولی این حجم از سخت گیری زیاده 

شهر خیلی خوبیه بهار و تابستون رویایی داره ولی متاسفانه زمستونای خیلی الوده داره☹️

دیگه آلوده تر از تهران نیست واقعا، خصوصا امسال تهران عجیب شده بود، راضی هستی که برای زندگی رفتی اصفهان؟

ببین ما عیدا میایم اونجا که فقط بریم حاج اسماعیل چلویی، ته چین بختیاری بخوریم اینقدر که خوشمزست😋

نمیدونم واقعا چیکار باید بکنم چند ساله عقدیم پسر خوبیهولی حس میکنن هنوز اونقدری که باید بالغ نشده از ...

تو هرچقدر خودتو ضعیف نشون بدی اون بیشتر دور بر میداره که زندگیشو کنترل کنه

همینجوری ادم میره زیر بوغ ادم کنترلگر کمالگرا! 

پس عزیزم توام تو زندگی خودی نشون بده

زیادی هی دلتنگی کنی فکر میکنه بچه ای هنوز باید اون زندگی رو سخت بگیره بهت فشار میاد

از چه لحاظ نگران خانواده بودین؟ چون منم نگرانم

خب من داداشم نزدیکمون بود، همزمان با ازدواج من اونا هم رفتن. مامانم خیلی تنها شد یهو. نگرانش بودم

قدردان روزهای سخت باش! روزهایی که تو را با خود قوی ترت آشنا کرد.  
دیگه آلوده تر از تهران نیست واقعا، خصوصا امسال تهران عجیب شده بود، راضی هستی که برای زندگی رفتی اصفه ...

بله عزیزم راضی ام چون شوهرمو دوست دارم 

اینک بگم واقعا من زمان مجردی دیگه نیستم و خیلی جاها استقلالم به دادم رسیده

زندگیمم از همه خواهرشوهر برادرشوهرام بهتره 

چون ۲۴ سر زندگیمم و زندگی گرمتر و بهتری دارم

منم تک فرزند هستم ولی اصلا ربطی به این موضوع نداره. شرایط زندگی و شخصیت و اینطور چیزها موثره

ما هر دو همدانی هستیم ولی به خاطر شرایط کاری همسرم بعد ازدواج اومدیم سنندج. ۱۳ سال شده.  الان هم که کلا تو پروسه مهاجرت هستیم. 

با اینکه روابط خیلی نزدیکی با خانواده ام دارم اما این موضوع اصلا اذیتم نکرده