2777
2789
عنوان

چند روز دیگه عروسیمه دارم دق می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 97 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تک فرزندم هر هفته پنجشنبه میرم جمعه شب برمیگردم

یه ساعت راه داریم با ماشین

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

میتونم درکت کنم 

اوایل سخته ولی بعد کم کم بهتر میشی 

اما همیشه ی غمی رو دل آدم هست ک هوایگذشته رو میکنه و ب خاطر این خودتو سرزنش نکن 

اصلا هم گوش نده با هر کسی درمیان نذارش چون اونی ک درک نمیکنه شروع میکنه ب نصیحت و اینکه چقدر لوسی یا چقدر وابسته ای

ب خودت فرصت بده چون تک فرزند هم هستی قطعا شرایط خونه پدر با خونه خودت و مسئولیت هاش متفاوت هستن و نیاز داری عادت کنی

خوشبخت باشی عزیزم

چون تک فرزنده به سن نیست

منم تک فرزندم تازه ۱۹ سالگی ازدواج کردم ولی کلا از بچگی وابسته نبودم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الهی خوشبخت بشی عزیزم

دختر منم تک فرزنده و بزرگترین آرزوی من و باباش سر و سامان گرفتن و خوشبختیشه . حتی اگه بعد از ازدواج برن کره ماه زندگی کنن

پس نگران بابا و مامانت نباش اونا آرزوشونه

خودتم بفکر خودت باش

سعی کن وابستگیتو کم کنی

من قبل ازدواجم خیلی خوشحال بودم و دلیل گریه شب عروسی و ناراحتی خیلی دخترها رو هیچ وقت درک نکردم... الانم هر روز به پدر و مادرم سر میزنم بعضی وقتها یک روز در میان ولی از اینکه زندگی مستقل دارم واقعا خوشحالم.

عزیزدلم، خواهر برادر داری؟

بله.... ولی خانوادم بهم خیلی وابستن... وقتی که میرم مهمونی خونه مادرشوهرم... مامانم میگه خونه سوت وکور.... چون تو خونه مثل زلزله می مونم وپر سر صدام🤦🏻‍♀️🤣🤣🤣🤣

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺