2777
2789
عنوان

لاغری🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 27 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ترکیبات درونش مثل زیره و زنیان برای لاغری موثره و معده ای ک طبش سرده خود ب خود باعث میشه بدن ا ...

سلام خوبی عزیزم

من اینقد این مدت مریضم کلا بدحال بودم دیشبم ی سر زدم و تاپیک بنده خدارو فک کردم میخواد چاق بشه🤣پیشنهادم دادم بره تاپیک چاقیمو بخونه😐🤦🏻‍♂️

خاصیت لاغریشو نمیدونم ولی میدونستم بادشکنه

اها ممنون عزیزم از اطلاعاتت🌹زنده باشی

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

پلاتین و الفا

من با اینا تونستم ۱۸تا کم کنم

منتظرم نینیم دنیا بیاد باز سفارش بدم

من الان باردارم🫠نمیدونم خوشحال باشم یا نه🙃ناشکری نمیکنمااااااا😐 چون قصد بارداری نداشتم اینطوری میگم.اخه منی که اونقدر دنبال لاغر شدن بودم و راه ها رفتم.تا تونستم ۱۸ کیلو کم کنم ۳ ماه بعدش دیدم حامله ام🙄

سركه سيب

عزیزم چجوری میخورین؟

من گرفتم یه بطری ولی اصلا بلد نیستم طرز استفاده شو

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

عه پس برم بگیرمچون من همش سردیجات اینا هم میخورم🥲

سردیجات نخور عزیزم جدای از چاقی باعث میشه گوارش و سیستم عصبی و رحمت بهم بریزه

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

من ذرت مکریکی پاستا و سالاد ماکارانی رو شدیدا توصیه می‌کنم

میخواد لاغر کنه فک کنماااا

رژیم پر پروتئین و کربوهیدرات به نسبت کم

مواد غذایی مفید مثل آجیل هر چند کم بخورید

ورزش و بدنسازی 

کنترل خواب و استرس

رژیم پر پروتئین و کربوهیدرات به نسبت کممواد غذایی مفید مثل آجیل هر چند کم بخوریدورزش و بدنسازی کنترل ...

از همه مهمتر نداشتن یبوست