2777
2789
عنوان

دارم یخ میزانم از ترسو دلهره گروگانگیری تورشت

| مشاهده متن کامل بحث + 10716 بازدید | 134 پست

خو خالا چه کینم 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نتیجه ی اخلاقی میگیریم که به هیچ کس اعتماد نکنید و پای هیچکس حتتتتتتی صمیمی ترین دوستتون رو هم به خونتون باز نکنید

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

⛔در یکی از عجیب ترین گروگان‌گیری ‌های تاریخ کشور، یک خانواده در رشت ۲۹ ماه توسط یک باند حرفه ای گروگان بودند و هیچ شخص یا سازمان انتظامی و امنیتی هم نفهمیده!

🟡اعضای این خانواده یکی یکی به شگردهای مختلف به گروگان گرفته شدند. دست‌ و پای‌شان بسته بوده، و آنقدر قرص و دارو به این‌ها میدادند که روزی ۱۷ ساعت خواب بودند. هنگام استفاده از سرویس بهداشتی یک نفر جلوی درب در دستشویی حاضر بوده و درب را هم نمیگذاشتند ببندند. حتی خانم‌ها! 

🟡حمام هر ۲۰ روز در توالت، آن‌هم ۲ به ۲، درب‌ها همچنان باز و گروگان گیر در حال تماشای بدن‌شان! غذا فقط نان لواش خالی. حق حرف زدن و حتی نگاه به‌هم نداشتند و به تجاوز و کشتن فرزندان‌شان تهدید شده بودند. پنجره ها همه پوشیده، درب‌ها چسب زده و قفل. 

🟡تمام مال و اموالشان را بصورت قانونی طی این ۲۹ ماه تصاحب کردند، همه را فروختند و از کشور فرار کردند!

🟡هرکدام از دوستان و اعضای فامیل که در این مدت پیگیر بودند، تلفن را به یکی از اعضای خانواده می‌دادند، چاقو را زیر گلوش میگذاشتند و میگفتند بگو ما رفتیم تهران و دیگر نمیخواهیم با کسی در ارتباط باشیم.

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

⛔در یکی از عجیب ترین گروگان‌گیری ‌های تاریخ کشور، یک خانواده در رشت ۲۹ ماه توسط یک باند حرفه ای گروگ ...

خبرگزاری کجا ؟ منبعش ؟؟؟

♥️لطفاً برا من و نامزدم و حاجت دلم یک صلوات بفرستین🌹♥️

فکرنمیکنم واقعی باسه خبر،حالا فامیل هیچی ولی مثلا پدرمادر خواهربرادر نمیان یه سر بزنن بگن حالا این لچه ها یه پیامی دادن گفتن ما نمیخوایم باشما رابطه داشته باشیم مابریم یه سربزنیم ببینیم ماجرا چیه،۳سال هیچ خبری نگرفتن یا پیگیر نشدن مگه میشه؟بعد گروگانگیری۳سال طول بکشه؟خوب ۴تا چک بزنن بهت یاچاقو بزارن بیخ گلوی بچت هرچی داشته باشی ونداسته باشی بنام طرف میکنی،۳سال مقاومت کردن؟اصلا عجیب نیست فراتر از عجیبه واحتمالا دروغه من که باور نمیکنم فقط اوناییکه میگن حالمون بدشد سردردگرفتبم یا فشارمون افتاد  دروغه بابا بخونید وبگذرید هیچ چیز عقلانی ومتطقی نیست

چه اقوام بی معرفتی داشتن سه سال اینارو ندیدن نگفتن چی شد یهو غیبشون زد

من الان خوندم خیلی خیلی ناراحت کننده س 

اتفاقا اقوامو هم دس ب سر کردن این گروه 

فقط خاکبرسر اون مدرسه ی بی دروپیکر ک پیگیر شاگردش نبوده

و همسایه ها ی قدیمی خیلی عجیبه ک از حال هم اینهمه مدت بی خبر باشن فشار روحی روانیی ک ب این خانواده شده وحشتناکه 

امیدوارم بزودی اون بی شرفا دستگیر بشن 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
فکرنمیکنم واقعی باسه خبر،حالا فامیل هیچی ولی مثلا پدرمادر خواهربرادر نمیان یه سر بزنن بگن حالا این ل ...

واقعیه

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

⛔در یکی از عجیب ترین گروگان‌گیری ‌های تاریخ کشور، یک خانواده در رشت ۲۹ ماه توسط یک باند حرفه ای گروگ ...

خبرانلاین زده وخیلی دیگه از خبرگذاریای معتبر

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....