2777
2789

سلام به همگی شرمنده وقتتون میگیرم 

یکی از دوستان دوماه ازدواج کرده از جشن عروسیش میگذره

تقریبا یک سال عقد بود 

تفاوت سنی باهمسرش 12سال که هیچ مشکلی از لحاظ سنی نداره خود خانم 

ولی یه سری چیزا هست ک ارامشش بهم ریخته 

خواهر شوهربزرگتر (به عنوان مثال اسمش میذاریم مریم )

خانم مریم دوبار نامزد کرد جدا شده عقد نبود فقط نشون با یک اقا.دوبار نامزدیشو بهم زده  خیلی اخلاق مرموزی داره 

خودش بالاتر میبینه اهل نماز.. 

عروس خانم میخواد ظرف بشور هزارتا مشکل ایراد میذاره رو کارعروس خانم ـ  

مادرشوهر هم یه بار خوبه یه بار بد 

یه بار ناز میخره یه بار قوم مادری عروس خانم مسخره میکنه و عروس خانم سکوت  میکنه ب احترام ـ

یا تودعوای خانم عروس و اقا هستش مثلا میخواد دعوا اروم کنه میگه فامیلا حسودی میکنن ما خواستیم دختر فلانی بگیریم یه عالمه منت بازم سکوت خانم عروس 

یا یه چیزی عروس خانم بخواد بخره باید ببین بدونن چی خریده یا چرا تلفنی باهمسرش صحبت کرده ؟(چون محل کار همسرش جای دیگه اس ) 

خواهرشوهرکوچیکش با خانم عروس رفیق بود همسن پایه هم ولی اهل دوس پسرو ولی بازم خوبه تنها ادمیه ک خانم عروس باهاش راحته ـ

پدرشوهر هم از روزی بود یه هزاری از خودش نداشته کلا پسراش زحمت کشیدن خرجش میدن هرچی هست از پسراش 

عین زنا غیب میکنه 

دخالت میکنه

مثلا عروس خانم میخواد یه چی بخره ازدختراش نظر میپرسه انگارنگار عروس میخواد انتخاب کنه ـ 

اینقد پرو که حتی از عروس خانم پول دستی میگیره 

اقا داماد هم 

انگار نگار زنش  مریض بشه بره دکتر نره   

وقتای ک  خانوادش مریض میشن.میشه اقای دکتر  

یا عروس بخواد غذا درست کنه 

یه بار میگه روغن کمه یه بار میگه روغن زیاد 

یاجلو خانوادش ب اسم شوخی کردن جلو خانوادش ب عروس میگه غلط کردی .. 

یا بخواد پول خرج کنه واسه عروس زورش میاد (بعد عروس موقع عقد خانم دستش توجیب خودش بود کوتاهی واسه جهازش نکرد حتی خواسته چیزی بخر به نامزدش نگفت ) 

پول داره ماشین برا پدرشوهر بخر 

یا پول داره همه رو دکتر ببره ولی خانم بخواد  بره دکتر نمیپرسه داری نداری  ـ

یاموقع رابطه انگارنگار خانم هم باید به لدت برسه کارشو انجام میده  میره حموم ـ

یاکادو روز زن ... انگارنگار 

ب خیال اقای داماد یخچال پرکنه سال یه مانتو بخر دیگه تمومه  

یا خانوادش عروس اذیت کنن  بازم باخانوادش ـ

حتی شب عروسی هم گوسفند کشتن  گوسفند واسه خانوادش بردن 

عین گدا ها 4.5 بسته گوشت دادن بهشون عروس خانم  دعوتشون کرد همون 4.5 بسته گوشت همه رو پخت داد بهشون ـ  ولی ب روی داماد نیاورد 

طلا برای خانم نخرید جز سه تا النگو دوتا انگشتر 

بقیه طلاها هرچی هست ریز اما خانم عروس خودش داره میخره یه هزارتمنی هم داماد کمکش نمیکنه (بیمه بیکاری میگیره عروس خانم)

داخل یه حیاط زندگی میکنن اما خونه ها جدا هستش 

خانواد داماد مریض شدن سرماخوردگی جدید یه مدت عروس ظرفاشون میشست غذاشون میداد 

لباسشون میبرد مینداخت  لباسشویی 

ولی کافیه عروس بره خونشون سریع خانم مریم میگه پاشو بیاظرفابشور چرا نشستی ما رفتیم خیاطی ـ... 

یا عروس خانم بخواد بخوابه توخونه خودش سریعا میگن خواب بودی تاحالاااا 

عروس خانم بخواد جای بره با شوهرش جای بره  باید بدونن یا بیان 

مثلا موقع جهاز چیدن عروس ـ کمکش نکردن خود عروس تنهای شسته پاک کرده  چیده اخراش مادر عروس خانم اومد کمک(راهشون دور10ساعت عاصله)

خونه جهاز ماشین همه چیز خوب 

قیافه عروس واقعا قشنگ ساده سفید اهل رژیم دست پخت عالی ـ به خونه رسیدن 

الان همه اینارو گفته میگه با شوهرم کنار میام دوستش دارم  دوست ندارم زندگیمو از دست بدم چون زحمت کشیدم .فقط خانوادهمسرشون.رومخ هستن  

اولین عروس هم هست هرکی دیده تعریفواخلاقشو میکنن 

خونه مادرشوهر نره شوهرش دعواش میکنه چون شبا باید بره خونه مادرشوهر چون تنهاس  

نمیتونه بره خونه مادرش چون شوهرش نمیذاره ـ

تنهاس واقعا تنهاس بعضی وقتا توتنهایش گریه میکنه چون انتخاب خودش کاملا یهویی سنتی  

هیچ دوست رفیقی نداره 

فقط با خواهر کوچیک راحته که اونم هرزگاهی یه حرفیو میزنه ولی ب دل نمیگیره  

اگه میشه راهنماییش کنید

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥, 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من زیاد تجربه ندارم ولی چیزی که دیدم و شنیدم میگن کار کردن برای خانواده شوهر خوب نیس یعنی به همون سرعت که خونه کثیف میشه یا لباس ها کار کردن شما هم از یادشون می‌ره 

مورد بعد در مورد رابطه که اینو باید به همسرتون بگید خواستتون رو چون خیلی مسئله مهمی و باعث دلسردی شما میشه 

عروس خانوم خیلی یا کم سن هست یا خجالتی

اینطوری ک این ععروس خانوم گرفته تا اخر باید همه رو سواری بده

اول از همه باید یکم رو رفتارت کار کنی زرنگ بشی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
من زیاد تجربه ندارم ولی چیزی که دیدم و شنیدم میگن کار کردن برای خانواده شوهر خوب نیس یعنی به همون سر ...

انجام نده تیکه میندازن 

یاقیافه میگیرن براش مثلا اخم میکنن 

مادرشوهر مثلا یه لیوان بشوره میگه 

پدرشوهر خودشو مینداز وسط میگه  سه تا دختر تواین خونس چرا باید فلانی بشوره ـ اره از اولم اشتباه ازدعروس بود که دلسوزی بیجا کرده رو داده .

واسه رابطه هم گفته همون وسط رابطه گفته مثلا دوس دارم این کار کنی اقای داماد سریع اخم کرد اهمیت نداد 

این.ازدواج ب انتخاب خود عروس 

دوماد 

دوماد عروس دوست داره اما مغرور عصبی 

فقط عروس کوتاه میاد همین

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥, 
عروس خانوم خیلی یا کم سن هست یا خجالتیاینطوری ک این ععروس خانوم گرفته تا اخر باید همه رو سواری بدهاو ...

سنشون بین 2120

دقیقا بخدا خجالتی روش نمیشه خونه مادرشوهرش حتی غذا بخوره بهونه کرده به رژیم ـ با اینکه خانواده شوهرش واقعا دروغ نباشه تعارفش میکنن میگن این چه مدل رژیم ـ

عروس خانم توخونه خودش نهایتش یه تخم مرغ درست کنه چون تنهاس شوهرش نیست ـ

ولی عروس میگه چون این چیزا از خانوادهمسر دیدم باعث میشه من ازشون خجالت بکشم و دلسردبشم ک بخوام بشینم.سر سفرشون 

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥, 
انجام نده تیکه میندازن یاقیافه میگیرن براش مثلا اخم میکنن مادرشوهر مثلا یه لیوان بشوره میگه پدرشوهر ...

به نظرم اول سعی کن رابطه خودتون درست کنید که رضایت داشته باشی اینجوری ذهنت آروم تر میشه 

قبلش با همسرت صبحت کن 

و اینکه برای کار نکردن خونه مادرشوهر سعی کن کم کم 

کار نکنی نه یهو هیچ کاری نکنی 

که اینجوری بهت تیکه نندازن 

سعی کن وقتی شوهرت نیس نری اونجا یا کمتر بری 

خودت مشغول کار خونه خودت نشون بده :)) 

تا جدا. نشه همینهخونه جدا بگیرنباید. با شوهرش با زبون خوش صحبت کنهیه کم سیاست داشته باشه تحمل کنه و ...

خونه رو دوماد جدا نمیکنه 

مگه ب مرور زمان  باهمین سیاست  یا اخرش دعوا بین عروس خانواد شوهرایجاد بشه 

واقعا سخته نزدیک مادرشوهرزندگی کردن الکی نیست 

ممنون مچکر 🌹🌹 همچنین خودتون خانوادتون  خوشبخت باشید

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥, 

[QUOTE=367498494]به نظرم اول سعی کن رابطه خودتون درست کنید که رضایت داشته باشی اینجوری ذهنت آروم تر میشه  قبلش ...[/QUOTE

اره حرفتون خیلی قشنگ بود 

مگه اینجوری ـ کم  کم شروع بشه  ـمثلا هر روز کارارو انجام میداد 

الان.دو روز  یکبار  

🙏🏻🌹خیلی راهنمایی خوبی بود

*♥️⃤ 𝕀𝕟 𝕤𝕙𝕠𝕣𝕥, 
[QUOTE=367498494]به نظرم اول سعی کن رابطه خودتون درست کنید که رضایت داشته باشی اینجوری ذهنت آروم تر ...

خواهش میکنم :) 

منم زیاد تجربه ندارم :) ولی این چیزایی که شنیدم و به ذهنم رسید گفتم 

امیدوارم زندگیتون بهتر بشه :)) 

بنظرم حیفه زندگیش همه ی اینا با جدا کردن خونه حل میشه.. 

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤