2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دونه چی زده؟سفیده؟درد داره؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ورم داره یه طرف لپش طوری که موقع غذا خوردن اذیت میشه ازش فشارم بهش بده دردش میگیره

همون آفته 

من اغلب میزنم 

خودش خوب میشه 

اما اگه عجله دارید میتونید از داروخانه براش دارویی چیزی بگیرید 

بگید دارو برای آفت دهان میخام خودشون میدونن 

ولی معمولا ده چهارده روزی هستن و بیشترین دردش پنج روز تا هفت روزه حدودا

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
همون آفته من اغلب میزنم خودش خوب میشه اما اگه عجله دارید میتونید از داروخانه براش دارویی چیزی بگیرید ...

برای شما چجوری بوده مامانم قربونش برم اذیتش میکنه ورم داره بعد دست میزنی میبینی دونه هم داره داخلش ی طرف لپش ورمه

اگه آفت دهان باشه رب انار خیلی خوبه هر روز یکی دوقاشق رب انار با غذا بخوره خیلی خوبه نمیدونم رب انار چی داره داخلش خیلی خوبه لامصب مند روز همش بخوری خوب میشه

من قبلا امتحان کردم برای من خیلی جواب بود ولی تموم کردم فعلا دهنم آفت زده ندارم

اگه آفت دهان باشه رب انار خیلی خوبه هر روز یکی دوقاشق رب انار با غذا بخوره خیلی خوبه نمیدونم رب انار ...

رب انار باید چجوری استفاده کنه اولین باره فهمیدم اینو میشه کمکم کنید عزیزم